Μπέντο: «Δεν κοιτάζω ποτέ ονόματα, μπράβο στους παίκτες για την πρόκριση»

Μπέντο: «Δεν κοιτάζω ποτέ ονόματα, μπράβο στους παίκτες για την πρόκριση»

Ο Πάουλο Μπέντο υπογράμμισε πως δεν κοιτάζει ονόματα απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις για Τσόρι και Μάριν. Τι είπε για το ματς με Γιουνγκ Μποις και την πρόκριση.

Μπέντο: «Δεν κοιτάζω ποτέ ονόματα, μπράβο στους παίκτες για την πρόκριση»

Ο Μπέντο επισήμανε για:

Το ότι ο Ολυμπιακός έφτασε στο να... καρδιοχτυπήσει στο τέλος με Γιουνγκ Μποις: Δεν πιστεύω πως δείξαμε πως αγχωθήκαμε ούτε στα τελευταία λεπτά. Το α' μέρος ήταν ισορροπημένο με λίγες ευκαιρίες. Παρόλα αυτά θεωρώ πως είχαμε πιο καλή εικόνα και κατοχή από τον αντίπαλο. Στο β' μέρος βγάλαμε ευκαιρίες αλλά από έλλειψη αποτελεσματικότητας δεν βάλαμε παραπάνω γκολ. Από μία επίθεση του αντιπάλου δεχθήκαμε ένα γκολ. Είχαμε αυτοπεποίθηση. Μπορεί να φάνηκε έξω πως υποφέραμε όμως δεν ήταν έτσι και θα ήθελα να συγχαρώ τους παίκτες μου για την πρόκριση.

Το ότι δεν έκανε όλες τις αλλαγές και το τι συμβαίνει με τον Τσόρι: Ως προς το πρώτο σκέλος της ερώτησης σέβομαι την άποψή σας αλλά κάποιες φορές εμείς οι προπονητές έχομε άλλη εικόνα. Έκρινα πως δεν χρειαζόμασταν άλλες αλλαγές. Ο κανονισμός το λέει για 3 αλλαγές αλλά δεν είμαστε υποχρεωμένοι να τις κάνουμε. Άλλες φορές μπορεί να μην χρειαστεί καμία. Άλλες μία και άλλες τρεις. Σήμερα κρίναμε για μία. Για τον Τσόρι έχω να πω ότι επιλέξαμε τους καλύτερους δυνατούς για 18άδα και μετά τους πιο καλούς για 11άδα. Έτσι κάνουμε σε κάθε ματς και έτσι θα συνεχίσουμε να κάνουμε.

Το ότι ο Ολυμπιακός έχει παίξει περισσότερα ματς στην Ευρώπη απ' ότι στην Ελλάδα και εάν του έχει τύχει ξανά: Όχι δεν μου έχει συμβεί ξανά. Το φυσιολογικό είναι τα ματς στην  Λίγκα να είναι παραπάνω. Όμως δεν παίξαμε τα δύο πρώτα παιχνίδια και χάθηκε και η προηγούμενη αγωνιστική. Πρώτη φορά το βλέπω αυτό. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξουμε ξανά στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Τις πολλές αλλαγές και μεταβολές φέτος, τις νίκες στα ντέρμπι και την ευρωπαϊκή πρόκριση και το εάν θεωρεί υπέρβαση αυτό που έχει κάνει:  Αυτό που συμβαίνει είναι πως είμαστε πολύ πετυχημένοι στους στόχους μας. Θέλουμε να συνεχίσουμε στην Ευρώπη όσο πιο ψηλά γίνεται και να πάρουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Προσπαθούμε καθημερινά και δουλεύουμε με ένα πολύ μεγάλο ρόστερ, πράγμα δύσκολο. Συγχαίρουμε τους παίκτες μας αλλά πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν διότι ακόμα δεν έχουμε κατακτήσει τίποτα.

Το αγωνιστικό πρόσωπο των Καπίνο και Λεάλι: Ναι είμαστε ευχαριστημένοι από την απόδοση και την εξέλιξή τους. Πιστεύουμε πως έχουν σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Πως υπάρχει πρόοδος και επίσης είμαστε ευχαριστημένοι και με τον Χουτεσιώτη. Είναι μία δύσκολη θέση και δεν παίρνουν τόσες πολλές ευκαιρίες κάποιες φορες.

Την ατάκα του για Τσόρι και το εάν στο ροτέισον που ετοιμάζει για την συνέχεια θα είναι ο Μάριν ή όχι: Για να κερδίσει κάποιος την θέση του πρέπει να την πάρει βάση δουλειάς και εικόνας. Την θέση οι παίκτες την κερδίζουν ασχέτως ονόματος και ηλικίας. Δεν κοιτάζουμε τα ονόματα. Παίζουν πάντα οι έχοντες την πιο καλή κατάσταση. Για την σειρά των ματς που έρχονται θα συνεχίσω να τα προετοιμάζω με τον ίδιο τρόπο. Γιατί μπορεί να κρύβουν παγίδες και να χαθούν πόντοι που δεν πρέπει. Από αύριο ξεκινάμε δουλειά για την Κυριακή.

Best of internet