Μποτία: «Κρατάμε το αποτέλεσμα»

Μποτία: «Κρατάμε το αποτέλεσμα»

Μποτία: «Κρατάμε το αποτέλεσμα»

Χαρούμενος για την πρόκριση δήλωσε ο Μποτία, που παραδέχτηκε πως η εικόνα του Ολυμπιακού δεν ήταν αυτή που θα ήθελαν οι «ερυθρόλευκοι». 

Μόνο την πρόκριση κρατάει ο Ολυμπιακός, με τον Μποτία να δηλώνει στην κάμερα του ΟΤΕ χαρούμενος για αυτήν, αλλά όχι για την εικόνα των πρωταθλητών Ελλάδος. 

Αναλυτικά: 

«Είμαστε ικανοποιημένοι από την πρόκριση που πήραμε, κάναμε πολύ δουλειά για να φτάσουμε σε αυτή. Το θέαμα του αγώνα σήμερα δεν ήταν καλό, δε καταφέραμε να αποδώσουμε όπως σε προηγούμενα ματς, οπότε κρατάμε μόνο το αποτέλεσμα που μας οδηγεί στην επόμενη φάση. 

Δυσκολευτήκαμε να μπούμε με τον δυναμισμό και την ένταση που συνηθίζουμε στα άλλα παιχνίδια, δε μπορέσαμε να προσαρμοστούμε στις συνθήκες του παιχνιδιού. Ίσως φταίει και η αποχή, προετοιμαζόμασταν για ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι μόνο με προπονήσεις, ενώ ο αντίπαλός μας ξέραμε πως θα τα έδινε όλα, γιατί ήταν η τελευταία του ευκαιρία. 

Αυτό βέβαια, δε μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία για εμάς, πρέπει πάντα να είμαστε έτοιμοι και ελπίζω πως θα επιστρέψουμε από την Κυριακή στις καλές εμφανίσεις και τις νίκες». 

Best of internet