«Εννιά ματς στην Ευρώπη, 8 στο πρωτάθλημα»

«Εννιά ματς στην Ευρώπη, 8 στο πρωτάθλημα»

«Εννιά ματς στην Ευρώπη, 8 στο πρωτάθλημα»

bet365

Στον Ολυμπιακό υπήρχε ικανοποίηση για την πρόκριση, αλλά όχι για την ισοπαλία απέναντι στη Γιουνγκ Μπόις και στέκονταν μετά το τέλος του ματς στην αγωνιστική απραξία.

Ο βασικός στόχος του Ολυμπιακού, αυτός της πρόκρισης, επετεύχθη και όπως είναι λογική στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο υπήρχε χαρά για το γεγονός ότι η ομάδα συνεχίζει στην Ευρώπη. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός πηγαίνει πάντα για τη νίκη και το τελικό 1-1 δεν ικανοποιεί την ομάδα. Οι Πειραιώτες ήταν σαφώς προβληματισμένοι για το ότι πέρασαν 18 μέρες από το τελευταίο τους επίσημο ματς και όπως έλεγαν χαρακτηριστικά: «Για τον Ολυμπιακό ήταν το 9ο ευρωπαϊκό ματς ενώ στο πρωτάθλημα έχει παίξει μόλις 8. Αυτό δεν πρέπει να έχει γίνει ξανά στα χρονικά. Είναι σαφές ότι μας επηρέασε η αγωνιστική απραξία απέναντι σε μια ομάδα που έχει παίξει 27 ματς σε όλες τις διοργανώσεις και εμείς έχουμε 18».

Όπως έλεγαν χαρακτηριστικά, ήταν κάτι που προσπαθούσαν να εξηγήσουν και στον Μπέντο, ο οποίος δεν μπορούσε να κατανοήσει γιατί η ομάδα δεν έπαιζε στο πρωτάθλημα. «Προσπαθούσαμε μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα να εξηγήσουμε στον προπονητή γιατί δεν παίζαμε. Εσείς μπορείτε να μας εγγυηθείτε ότι την επόμενη εβδομάδα θα έχει πρωτάθλημα;».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα