Ιστορικό κάζο για Ιντερ!

Gazzetta team
Ιστορικό κάζο για Ιντερ!

bet365

Η Ιντερ φάνηκε ότι θα έπαιρνε... εκδίκηση από την Χαποέλ Μπερ Σεβά όμως υπέστη νέο κάζο και μετά την ήττα με 3-2 αποχαιρέτισε τη διοργάνωση. Πρώτη η Σπάρτα, πέρασε η Κρασνοντάρ.

Η Ιντερ είχε χάσει στο πρώτο ματς στο Μιλάνο 0-2 από την Χαποέλ Μπερ Σεβά, όμως, όπως αποδείχθηκε τα πράγματα μπορούσαν να γίνουν ακόμα χειρότερα αφού για πρώτη φορά ύστερα από 10 προκρίσεις στη διοργάνωση, αποκλείστηκαν και δεν θα συμμετέχουν στη φάση των νοκ άουτ αγώνων. Η ομάδα την οποία μόλις ανέλαβε ο Στέφανο Πιόλι, προηγήθηκε νωρίς με 0-2 χάρη στα γκολ των Ικάρντι (13') και Μπρόζοβιτς (25') όμως... κατάφερε να υποστεί και πάλι ντροπιαστική ήττα από τους Ισραηλινούς που γύρισαν το ματς στο δεύτερο μέρος. Ο Μαρανιάο μείωσε στο 58' και στο 71' ο Χαντάνοβιτς ήταν ο μοιραίος καθώς έκανε πέναλτι σαν τελευταίος και είδε κόκκινη. Ο Νουακαέμε νίκησε τον Καρίσο για το 2-2 για να έρθει το τελειωτικό χτύπημα στο 90' από τον Μπεν Σαχάρ, ο οποίος διαμόρφωσε το 3-2. Πρώτη από το Group K πέρασε η Σπάρτα Πράγας, που χάρη σε γκολ του Νχαμοϊνέσου νίκησε 1-0 την Σαουθάμπτον, η οποία θα παίξει εντός έδρας την τελευταία αγωνιστική την πρόκριση με την Χαποέλ με την οποία είναι μαζί στους 7 βαθμούς (0-0 το πρώτο ματς).

Χαμός στον όμιλο της Βιγιαρεάλ
Η Βιγιαρεάλ προηγήθηκε στην Ζυρίχη με το γκολ του Μπρούνο Σοριάνο και είχε τις ευκαιρίες να καθαρίσει το ματς κόντρα στους Ελβετούς, οι οποίοι όμως αφού γλίτωσαν πίεσαν στο τέλος και ισοφάρισαν με πέναλτι του Ροδρίγες. Το 1-1 σε αυτό το ματς σε συνδυασμό με τη νίκη της Στεάουα στην Ρουμανία με 2-1 κόντρα στην Οσμάνλισπορ χάρη στα γκολ των Σούλεϊ και Ταμάς έφερε ένα τρελό φινάλε. Παρά την ήττα στο Βουκουρέστι, οι Τούρκοι παρέμειναν στο Νο1 του Group L με 7 βαθμούς και από κάτω σε απόσταση ενός πόντου βρίσκονται ισόβαθμες Βιγιαρεάλ, Ζυρίχη, Στεάουα. Η Οσμάνλισπορ την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την Ζυρίχη και η Βιγιαρεάλ την Στεάουα σε έναν όμιλο που μπορούννα συμβούν τα πάντα.

Πρόκριση για Κρασνοντάρ
Η Κρασνοντάρ ισοφάρισε στο τέλος την Ζάλτσμπουργκ, όμως μετά την ήττα της Νις από την Σάλκε εξασφάλισε την πρόκριση, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία των Αυστριακών. Οι Ρώσοι έκαναν κακή εμφάνιση, με τους φιλοξενούμενους να είναι καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια και να παίρνουν το προβάδισμα με κεφαλιά του Νταμπούρ στο 37’. Οι Αυστριακοί θα μπορούσαν να είχαν τελειώσει τα πάντα, όμως δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες τους και στο τέλος το πλήρωσαν, με τον Σμόλοβ να κάνει από κοντά το τελικό 1-1 στο 85’.

Η Σάλκε επιβλήθηκε της Νις στο άλλο ματς με 2-0, όμως ούτως ή άλλως είχε εξασφαλίσει την πρώτη θέση. Αυτό που έγινε γνωστό είναι ότι το ταξίδι των νισουά στην Ευρώπη έλαβε τέλος. Ο Κονοπλιάνκα έκανε το 1-0 στο 14’ μετά από απίστευτο λάθος του τερματοφύλακα Καρντινάλ και οι Γάλλοι δεν κατάφεραν ποτέ να αντιδράσουν. Το τελικό 2-0 ήρθε στο 80’ με πέναλτι του Αόγκο, με τους βασιλικούς μπλε να τελειώνουν το ματς με 10 παίκτες, καθώς ο πιτσιρικάς Τεκπετέι αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στις καθυστερήσεις.

Το απόλυτο η Σαχτάρ, προβάδισμα η Μπράγκα
Η Σαχτάρ έκανε ροτέισιον, όμως δεν δυσκολεύτηκε και πολύ απέναντι στην Κόνιασπορ, που είχε αποδεχθεί την μοίρα της και παράτησε εύκολα το ματς και αποκλείστηκε. Μόλις στο 10’ ήρθε το 1-0, όταν ο Μπερνάρντ έβγαλε τη σέντρα και οι Τούρκοι δεν κατάφεραν σε μία εύκολη φάση να συνεννοηθούν, με τον Μπαρντακτσί να σκοράρει σε λάθος εστία για το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι κατέβασαν το κεφάλι και ο Ντεντίνιο έκανε το 2-0 στο 36’. Το σκορ πήρε μεγάλες διαστάσεις στο δεύτερο μέρος, με τον Εντουάρντο να κάνει το 3-0 στο 66’ και τον Μπερνάρντ το 4-0 στο 74’, με τους Ουκρανούς να κάνουν το 5 στα 5.

Στο άλλο ματς του ομίλου η Μπράγκα διατήρησε προβάδισμα πρόκρισης, καθώς έφυγε με ισοπαλία 2-2 από το Βέλγιο, για να μείνει στο +1 από Γάνδη τη στιγμή που υποδέχεται την αδιάφορη Σαχτάρ την τελευταία αγωνιστική. Ο Στοϊλίκοβιτς έκανε το 0-1 στο 14’, όμως ο Κουλιμπαλί με εντυπωσιακό ψαλιδάκι έκανε το 1-1 στο 32’. Στο 36’ ο Κόκά έκανε το 1-2, όμως η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση, με τον Μιλίτσεβιτς να κάνει το 2-2 στο 40’, σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα