Τέλος ο Λέσκοτ από την ΑΕΚ!

Η ΕΝΩΣΗ ΕΛΥΣΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΤΟΥ ΑΓΓΛΟΥ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ

Τέλος ο Λέσκοτ από την ΑΕΚ!

Τέλος ο Λέσκοτ από την ΑΕΚ!

Ο Τζολέον Λέσκοτ δεν είναι πλέον παίκτης της ΑΕΚ αφού λύθηκε το συμβόλαιο του, όπως είχε προαναγγείλει το gazzetta.gr.

To φινάλε της συνεργασίας του Άγγλου αμυντικού με την ΑΕΚ ήταν θέμα ημερών προκειμένου να διευθετηθεί το ζήτημα της αποζημίωσής του από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ. Από το gazzetta.gr είχατε ενημερωθεί από την πρώτη στιγμή που προέκυψε το θέμα Λέσκοτ πως στόχος και επιθυμία της Ένωσης ήταν να φτάσουν σε... διαζύγιο χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Και η επιβεβαίωση ήρθε λίγες ώρες αργότερα με την ανακοίνωση της στο επίσημο «κιτρινόμαυρο» site: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Τζόλεον Λέσκοτ και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ.

Το τέλος του Λέσκοτ είχε διαφανεί, όπως είχε γράψει το gazzetta.gr, από την Τρίτη και από εκεί και πέρα υπήρξαν συναντήσεις των ανθρώπων της Ενωσης με τους ατζέντηδες του Άγγλου στόπερ για να βρεθεί η χρυσή τομή. Την Τετάρτη οι δύο πλευρές ήρθαν πιο κοντά στη συμφωνία για το διαζύγιο και -όπως γράψαμε- αυτό αναμενόταν να έρθει εντός της Πέμπτης.

Οπως και έγινε δηλαδή, με την θητεία του Λέσκοτ στην ΑΕΚ να διαρκεί τελικά μόλις τρεις μήνες... Οι πληροφορίες του ρεπορτάζ αναφέρουν ότι η αποζημίωση για τον έμπειρο στόπερ δεν θα ξεπερνάει τις 50.000 ευρώ!

Best of internet