Ετοιμη για Τρίπολη η ΑΕΛ

Gazzetta team
Ετοιμη για Τρίπολη η ΑΕΛ

bet365

Ολοκληρώθηκε η αποστολή της ΑΕΛ για το ματς με τον Αστέρα, με τον Ουρτάδο να μένει εκτός αποστολή όπως αναμενόταν.

Έτοιμη για το ταξίδι στην Τρίπολη είναι η ΑΕΛ, για την αναμέτρηση με τον Αστέρα στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League. Εκτός έμεινε ο Ουρτάδο ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.

Η αποστολή των «βυσσινί»: Ξενοδόχοβ, Καβουσάκης, Φατιόν, Ντέλετις, Φάρκας, Ντοντό, Γιοβάνοβιτς, Ναβάρο, Κόντορ, Αβραάμ, Αναστασόπουλος, Γκόλιας, Καπός, Μαρουκάκης, Μονιάκης, Ναζλίδης, Ποτουρίδης και Ρέντζας.

Η αποστολή της ΑΕΛ στο Instagram της ομάδας του Κάμπου:

#ael #aelfc #larisa #larisafc #astael #sl #superleague #hellas Με την ολοκλήρωση της σημερινής μεσημεριανής προπόνησης, ανακοινώθηκε από τον προπονητή της ομάδας μας, Σάκη Τσιώλη, η αποστολή των ποδοσφαιριστών που θα ταξιδέψουν στην Τρίπολη για τον αγώνα του Σαββάτου (5.15 μ.μ.) με τον Αστέρα και είναι οι εξής: Ξενοδόχοβ Καβουσάκης Φατιόν Ντέλετις Φάρκας Ντοντό Γιοβάνοβιτς Ναβάρο Κόντορ Αβραάμ Αναστασόπουλος Γκόλιας Καπός Μαρουκάκης Μονιάκης Ναζλίδης Ποτουρίδης Ρέντζας Η αναχώρηση είναι προγραμματισμένη για τις 10.30 το πρωί της Παρασκευής, καθώς θα πραγματοποιηθεί μια ακόμη χαλαρή προπόνηση μετά την άφιξη της αποστολής στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας, σε γήπεδο της περιοχής.

A photo posted by AELarisa Football Club (@aelfc) on

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα