«Πρόταση της ΑΕΚ στον Ατζάρεβιτς»

«Πρόταση της ΑΕΚ στον Ατζάρεβιτς»

Σουηδικό δημοσίευμα κάνει λόγο για πρόταση της ΑΕΚ στον Αστρίτ Ατζάρεβιτς, ο οποίος όμως δεν θέλησε να πει κάτι για το θέμα.

«Πρόταση της ΑΕΚ στον Ατζάρεβιτς»

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα Fotbollskanalen υποστήριξε σε ρεπορτάζ της ότι η Ενωση έχει ήδη καταθέσει πρόταση στον 26χρονο χαφ, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Ερεμπρο. Η ιστοσελίδα επικοινώνησε και με τον ίδιο τον Ατζάρεβιτς, ο οποίος δεν θέλησε να πει κάτι.

«Όχι, τίποτα. Είναι αρκετά κλαμπ που έχουν δείξει ενδιαφέρον, όμως πρέπει να πω ότι με ενδιαφέρει η μεγάλη εικόνα, όχι μόνο το ποδοσφαιρικό κομμάτι, αλλά και το έξω από αυτό, όπως επίσης και το οικονομικό. Θα δούμε. Νιώθω ότι έχω πολλά να δώσω την επόμενη σεζόν. Θέλω να πάω καλύτερα απ' ό,τι φέτος. Θα δούμε τι θα συμβεί», απάντησε σε ερώτηση για το αν έχει επαφές με την ΑΕΚ και σχετικά με το πώς βλέπει το θέμα με την λήξη του συμβολαίου του, είπε τα εξής...

«Έχω πει ότι θα αποφασίσω τις εβδομάδες που έρχονται. Θα αποφασίσω ότι αισθάνομαι πως είναι καλύτερο για εμένα. Αν αυτό είναι η Έρεμπρο ή κάποια άλλη ομάδα δεν το ξέρω. Η Έρεμπρο είναι κοντά μου, νιώθω σπίτι μου. Όμως, θα πρέπει να αξίζει και οικονομικά. Θα δούμε. Η απόφαση θα παρθεί στις εβδομάδες που έρχονται».

Best of internet