Σέλτικ - Μπαρτσελόνα 0-2

Γιώργος Καραμάνος
Σέλτικ - Μπαρτσελόνα 0-2

bet365

Ο Μέσι έγραψε νέα ρεκόρ και καθάρισε για το 0-2 της Μπάρτσα στην Σέλτικ και την σίγουρη πρωτιά, με τους Πολίτες του Γκουαρδιόλα να ακολουθούν ως δεύτεροι μετά το 1-1 στην Γκλάντμπαχ.

Οχι μόνο μπήκε αποστολή μετά την ίωση και τους εμετούς που έκανε, αλλά άφησε και το σημάδι του στην Γλασκώβη. Ο Λιονέλ Μέσι έβαλε τα δύο γκολ στο 0-2 της Μπαρτσελόνα επί της Σέλτικ και έγραψε ένα σωρό ρεκόρ. Το 0-1 ήρθε νωρίς (24') και μετά από πάσα του Νεϊμάρ, ο οποίος έφτασε τις επτά ασίστ για φέτος στη διοργάνωση και θέλει ακόμα μία για να κάνει ρεκόρ σε μία σεζόν στο Champions League. Στο 55' ο Μέσι ευστόχησε σε πέναλτι και με το 92ο του στο σεντόνι έφτασε συνολικά τα 100 τέρματα σε διεθνείς διοργανώσεις, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στην ιστορία του ποδοσφαίρου από παίκτη με μία μόνο ομάδα. Επίσης έχει εννέα στους ομίλους, έχοντας παίξει τέσσερα ματς. Κάπως έτσι η Μπάρτσα εξασφάλισε το καλό εισιτήριο του 3ου ομίλου και το τελευταίο παιχνίδι εντός με την Γκλάντμπαχ είναι διαδικαστικό.


Ισοπαλία πρόκρισης οι Πολίτες
Μαζί με την πρώην ομάδα του πέρασε και ο Πεπ Γκουαρδιόλα. Η Σίτι κατάφερε να πάρει το 1-1 στην Γερμανία και επειδή είχε νικήσει στο εντός ματς την Γκλάντμπαχ (σ.σ.: πρώτο κριτήριο ισοβαθμίας τα μεταξύ τους), με την διαφορά στους τρεις βαθμούς, κλείδωσε την 2η θέση. Η Γκλάντμπαχ προηγήθηκε με τον Ράφαελ από ασίστ του Στιντλ (27'). Με αυτό το γκολ η Σίτι έχει δεχτεί γκολ και στις 10 πρόσφατες εξόδους της στο Champions League. Οι φιλοξενούμενοι επέστρεψαν στο σκορ στις καθυστερήσεις πριν το ημίχρονο, με τον Ντε Μπρόινε να μοιράζει πάρε βάλε στον Σίλβα. Οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο με την αποβολή του Στιντλ (51'), αλλά ακολούθησε ο Φερναντίνιο (64') για τους Αγγλους. Μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε κάτι και η Γκλάντμπαχ αρκεί να μην χάσει με τρία γκολ διαφορά εντός από την Σέλτικ, ώστε να πάρει τουλάχιστον την πρόκριση για το Europa League.


Βαθμολογία (5 αγώνες)
1. Μπαρτσελόνα 12 (16-4)
2. Μαν. Σίτι 8 (11-9)
3. Γκλάντμπαχ 5 (5-8)
4. Σέλτικ 2 (4-15)

Τελευταία αγωνιστική (6 Δεκεμβρίου)
Μαν. Σίτι – Σέλτικ
Μπαρτσελόνα - Γκλάντμπαχ

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα