«Επαφές ΑΕΚ με Ατζάρεβιτς»

«Επαφές ΑΕΚ με Ατζάρεβιτς»

Gazzetta team
«Επαφές ΑΕΚ με Ατζάρεβιτς»

bet365

Στη Σουηδία υποστηρίζουν ότι η ΑΕΚ εξέφρασε και επισήμως το ενδιαφέρον της για τον Αστρίτ Ατζάρεβιτς.

Ο 26χρονος Σουηδός μέσος είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που εξετάζει η Ενωση για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου αφού οι άνθρωποι της έχουν πολύ καλή άποψη. Και αφού έχουν πολύ καλή άποψη, αποφάσισαν να προχωρήσουν και να έρθουν επισήμως σε επαφή μαζί του, προκειμένου να... στρώσουν τον δρόμο για την μεταγραφή.

Αυτό υποστηρίζουν στη Σουηδία, όπου λένε ότι ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς έχει βάλει μπρος για να πείσει τον Ατζάρεβιτς να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα. Ο 26χρονος χαφ είχε δηλώσει την περασμένη εβδομάδα ότι δεν γνωρίζει κάτι για ενδιαφέρον της ΑΕΚ αλλά αν οι συμπατριώτες του έχουν δίκιο σε όσα υποστηρίζουν για τις επαφές του Μαϊστόροβιτς, τώρα προφανώς θα γνωρίζει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα