Προπόνηση χωρίς... πολλά-πολλά! (vids)

Προπόνηση χωρίς... πολλά-πολλά! (vids)

Gazzetta team
Προπόνηση χωρίς... πολλά-πολλά! (vids)

bet365

Δεν άνοιξε τα χαρτιά του ο Αντρεά Στραματσόνι στην τελευταία προπόνηση επί ολλανδικού εδάφους πριν την... μάχη της Πέμπτης κόντρα στον Άγιαξ! ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ, αποστολή: ΝΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
Στον Παναθηναϊκό ξέρουν καλά πως οι ελπίδες πρόκρισης είναι πλέον μόνο μαθηματικές. Όμως λόγω της μεγάλης ευρω-ιστορίας του συλλόγου οφείλουν κόντρα στον Άγιαξ να τα δώσουν όλα και να διεκδικήσουν το καλύτερο. Άλλωστε θα πρέπει να αποζημιώσουν και τους 3000 φίλους τους που το βράδυ της Πέμπτης θα δώσουν βροντερό παρών στο Arena του Άμστερνταμ! Στην προπόνηση στο μεγαλοπρεπέστατο γήπεδο του «Αίαντα» ο Στραματσόνι δεν θέλησε να δείξει πολλά. Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο οι τρεις στην άμυνα, ενώ μάλλον δύσκολα θα ξεκινήσει ο Μπεργκ, με τον Ρινάλντι να διεκδικεί θέση στο βασικό σχήμα, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Λεντέσμα!
Αν τελικά δεν ξεκινήσει ούτε ο ένας Αργεντίνος, ούτε ο άλλος, η πιθανότερη ενδεκάδα είναι οι: Στιλ, Σαμπά, Μολέδο, Κουτρουμπής, Χουλτ, Κουλιμπαλί, Ζέκα, Γουακάσο, Λουντ, Ιμπάρμπο και Βιγιαφάνιες!
*Η αποστολή στo Άμστερνταμ είναι μια ευγενική χορηγία της εταιρείας «Τζαμουράνης Δομικά Υλικά»
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα