Ο Σιώπης πιάνει (και) τυπικά Λιμάνι

Δημήτρης Τομαράς
Ο Σιώπης πιάνει (και) τυπικά Λιμάνι

bet365

Επίσημο πια το deal του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο για τον Μανώλη Σιώπη, επιβεβαιώνοντας απόλυτα το ρεπορτάζ του Gazzetta.gr από τις 8 Νοεμβρίου!

Το Gazzetta.gr και ο Γιώργος Τσακίρης σας είχαν αποκαλύψει από τις 8 Νοεμβρίου την συμφωνία μεταξύ του Πανιωνίου και του Ολυμπιακού για την μεταγραφή του πρώην αρχηγού της Εθνικής Ελπίδων και των Νέων του πειραϊκού συλλόγου, μια μεταγραφή που θα έχει ισχύ από το καλοκαίρι. Επανήλθε την ίδια ημέρα με νέο ρεπορτάζ και το τι προέκυπτε από τον Πανιώνιο. Ο Ολυμπιακός επέλεξε να μην προχωρήσει σε κάποια επιβεβαίωση, κάτι που ισχύει μέχρι και σήμερα.

Το νεότερο στοιχείο είναι πως πλέον είναι και επίσημο το deal των δύο πλευρών για τον Μανώλη Σιώπη όπως προκύπτει από πληροφορίες από τη Νέα Σμύρνη. Ο διεθνής άσος θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του κανονικά μέχρι το τέλος της σεζόν στους «κυανέρυθρους» και από τον Ιούνιο ο παίκτης θα ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα. Υπενθυμίζεται πως στο Λιμάνι έχουν... τσεκάρει και τις περιπτώσεις των Ρισβάνη, Γκιοατά και Ανσαριφάρντ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα