Μποσζ: «Rotation με Παναθηναϊκό»

Μποσζ: «Rotation με Παναθηναϊκό»

Gazzetta team
Μποσζ: «Rotation με Παναθηναϊκό»

bet365

Ανήσυχος ο Πέτερς Μποσζ για το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει παιχνίδια στα πόδια του. Εκτός λόγω πειθαρχικού παραπτώματος ο Μπαζούρ. Αποστολή στο Αμστερνταμ: Νίκος Αθανασίου.

Ο τεχνικός του Αγιαξ, Πέτερ Μποσζ μίλησε για όλα στη συνέντευξη Τύπου. Εμφανίστηκε ανήσυχος για την αποχή των πρασίνων, ενώ στάθηκε και στην απουσία του Μπαζούρ. Ο Ολλανδός κόουτς μίλησε:

Για το αυριανό παιχνίδι
«Ελπίζω όχι πολλές διαφορές, επειδή δεν έχουμε εικόνα του Παναθηναϊκού από τις τελευταίες τρεις εβδομάδες λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος. Δεν μπορούμε να πούμε ότι έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Θα κοιτάξουμε πως έχει παίξει στα προηγούμενα ματς και θα φροντίσουμε να παρουσιαστούμε έτοιμοι».


Για τον σούπερ Ντόλμπεργκ και αν τον επηρεάζει η δημοσιότητα
«Τον προσέχουμε, όταν μπορεί να ξεκουραστεί τον ξεκουράζουμε, αλλά δεν είναι γέρος όπως ο Λάσε (σ.σ. γέλια) που κάθεται δίπλα μου».

Για το rotation
«Σίγουρα θα βάλω άλλους παίκτες σε σχέση με την προηγούμενη φορά. Είμαστε στην πρώτη θέση αυτή τη φορά οπότε θα προσπαθήσω να κάνω κι ένα rotation. Ο τρόπος που παίζουμε έχει γίνει πιο σταθερός, αλλά για να δώσουμε την ευκαιρία στους νέους παίκτες προσπαθώ να βάλω ταλέντα»

Για την παρουσία του Μπαζούρ
«Ο Μπαζούρ δεν είναι καλά αυτή τη στιγμή, τη Κυριακή ήταν άρρωστος, τη Δευτέρα ήθελε να γυρίσει και του είπα να προπονηθεί εκτός της ομάδας, το αρνήθηκε και δεν τον έχω στην διάθεση μου»

Για την... τρίτη ανυπακοή παίκτη
«Δε συμβαίνει κάτι, απλά βάζω ξεκάθαρα πλαίσια στους παίκτες μου και σε περίπτωση που κάνουν κάποιο παράπτωμα μένουν εκτός αποστολής»

Για την κατάσταση με τους τραυματίες
«Ο Λάσε θα προπονηθεί σήμερα και θα δούμε, ο Σινγκράφεν θα προπονηθεί αλλά δεν υπολογίζεται επειδή είναι τιμωρημένος. Ο Ρίντεβαλντ έχει τραυματιστεί στο γόνατο στην τελευταία προπόνηση, ο Τσέρνι θα παίξει κανονικά και ο Σικ είναι πάρα πολύ άρρωστος ακόμα. Τον έστειλα στον γιατρό και μας είπε να μην τον βάλουμε να παίξει».

Για τη φιλοσοφία του Άγιαξ
«Εφόσον έπαιξαν κόντρα η ατμόσφαιρα είναι πάρα πολύ καλή περιμένω κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο όπως ο Παναθηναϊκός να παίξουν καλύτερα. Πάντα προσπαθώ να βρω την ισορροπία μεταξύ νέων ταλέντων και έμπειρων ποδοσφαιριστών».

Για την αγωνιστική αποχή των πρασίνων
«Φυσικά θα έχουν κάνει κάποια φιλικά για τα οποία δεν έχουμε εικόνα και βίντεο, να δω τα βίντεο από το δικό μας παιχνίδι και από εκεί θα φάνουν οι ιδέες και οι τεχνικές. Έχουν πέντε αμυντικούς, δυο μέσους και τρεις μπροστά και προετοιμαζόμαστε ανάλογα. Εγώ θα τους κάνω κάτι απρόσμενο».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα