Αλσατέ, «να η ευκαιρία σου»!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Αλσατέ, «να η ευκαιρία σου»!

bet365

Μπάλα, γκολ και αποθέωση! Ναι, φίλοι μου γι αυτά ζω!!! Η μέρα είναι μεγάλη, το... Σότσι μπορεί να περιμένει λίγο ακόμα, η πρωτιά του Βενγκέρ όχι!

Σβετλάνα ετοιμάσου για Σότσι! Ναι ρε σύντροφοι η μουρμούρα δεν αντέχεται, αλλά το δώρο αυτό θα της κάνω γιατί αισθάνομαι δικαιωμένος για τις επιλογές μου, τις στοιχηματικές. Το χα σίγουρο πως η Γιουβέντους και η Λιόν θα πάρουν τη νίκη όσο έχει σίγουρες τις εκλογές ο Πούτιν! Φαινόταν, η Γιούβε είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα και η Σεβίλλη για... Europa League! Oσο για τους Γάλλους, διπλό στο... άδειο Μάξιμιρ και φεύγει για τους «16». Βιάζομαι λέτε; Θα το δούμε όταν έρθει η ώρα. Η Γιούλια πάντως έφαγε και μας έδωσε την... άδεια για το ταξίδι! Για σκι πάω λατρεία μου και όχι για ιππασία.

Αρσεναλ - Παρί και ο χαμένος... χάνεται! Ο Εμερι ξεκούρασε τον Καβάνι, αλλά ο Αλσατος έχει την ευκαιρία της ζωής του. Δεν υπάρχει άλλωστε ωραιότερο πράγμα από την πρωτιά. Ετσι, έμαθα με τις επιχειρήσεις μου, έτσι σας λέω. Μια ζωή η Αρσεναλ καταφέρνει να περάσει τον όμιλο, αλλά ως... 2η! Ημαρτον, ήμαρτον... Φέτος, της δίνεται η ευκαιρία να κάνει το μεγάλο άλμα, να έχει μια καλύτερη κλήρωση και μέλλον στη διοργάνωση. Δε με φοβίζει το αήττητο των εννέα αγώνων των Γάλλων, αντίθετα με πωρώνει το γεγονός πως οι Λονδρέζοι έχουν μόλις μια ήττα εντός από τον περασμένο Απρίλη. Ο άσος της είναι στο 2.65. Εβαλα κατω χαρτιά, μολύβια, έκανα τους υπολογισμούς και είδα πως το Over 2.5 παρουσιάζεται σε ποσοστό μεγαλύτερο του 58% στα ματς των δυο ομάδων. Καλό λοιπόν και το Over 2.5 στο 1.75!

Ο καλός μου φίλος, ο Ντμίτρι μου έστειλε πρόσκληση για το ματς της Μπάγερν με τη Ροστόβ. Ρε άνθρωπε ποιος αφήνει τη ζεστασιά του σπιτιού του να τρέχει στο Ολίμπ Ντβα. Κρύοοοο, πολύ κρύοοο σύντροφοι, αφήστε που το βλέπω το ματσάκι εύκολο για τους Βαυαρούς. Μόλις μια ήττα έχει η Μπάγερν στη Ρωσία, από την ομαδάρα της Ζενίτ του 2008. Δεν καταλαβαίνει από πάγο, θα μπει μέσα και θα πάρει αυτό που θέλει. Κι αυτός ο Ντανιλιάντς δεν έκανε ροτέισον στο Καζάν. Μάλλον κατάλαβε πως η Ευρώπη τελείωσε... Μπάγερν από ημίχρονο στο 1.66!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα