Χουλτ: «Μπορούμε το διπλό»

Χουλτ: «Μπορούμε το διπλό»

Νίκος Αθανασίου
Χουλτ: «Μπορούμε το διπλό»

bet365

Με στόχο τη νίκη που θα αναζωπυρώσει τις ελπίδες πρόκρισης, όπως είπε ο Χουλτ, αναχώρησε ο Παναθηναϊκός για την Ολλανδία και το ματς με τον Άγιαξ. Τι είπε ο Πίσπας. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ: Νίκος Αθανασίου.

Για την πόλη που έχει γράψει μία από τις πιο χρυσές σελίδες της ευρωπαϊκές του ιστορίας, αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» μπορεί να μην έχουν πολλές ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League, αλλά όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις που έκανε ο Νίκλας Χουλτ είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τις όποιες πιθανότητες που έχουν.

«Μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό δουλέψαμε αρκετά δύο εβδομάδες, τόσο στο τακτικό, όσο και στο ψυχολογικό κομμάτι. Πάμε στο Άμστερνταμ για να παίξουμε με όσες πιθανότητες έχουμε και είμαι αισιόδοξος για αυτό το ματς. Ο Άγιαξ είναι αξιοσέβαστος αντίπαλος και πολύ καλή ομάδα. Ο Παναθηναϊκός νομίζει οτι μπορεί αν κάνει το διπλό και σε συνδυασμό με το άλλο παιχνίδι να αναζωπυρώσουμε τις ελπίδες μας ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής», είπε χαρακτηριστικά ο Σουηδός αμυντικός.

Παράλληλα, κεντρικό πρόσωπο στην αναχώρηση των «πράσινων» ήταν ο Σωτήρης Πίσπας που υπέγραψε πριν από λίγες ημέρες επαγγελματικό συμβόλαιο με το «τριφύλλι»: «Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψε συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Θα κάνω οτι μπορώ να δικαιώσω τους ανθρώπους που με πίστεψαν».

*Η αποστολή στo Άμστερνταμ είναι μια ευγενική χορηγία της εταιρείας «Τζαμουράνης Δομικά Υλικά»

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα