Μονακό - Τότεναμ 2-1

Gazzetta team
Μονακό - Τότεναμ 2-1

bet365

Η Μονακό κέρδισε με 2-1 την Τότεναμ, εξασφάλισε την πρώτη θέση και άφησε εκτός συνέχειας τους Άγγλους.

Η Μονακό πήρε μεγάλη και δίκαιη νίκη με 2-1 επί της Τότεναμ και εξασφάλισε την πρώτη θέση, στέλνοντας τους Άγγλους ή σπίτι τους ή στο Europa League, καθώς υστερούν σε πιθανή ισοβαθμία με την Λεβερκούζεν, ενώ χρειάζονται τουλάχιστον έναν βαθμό στο τελευταίο ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, προκειμένου να τερματίσουν στην 3η θέση.

Οι Μονεγάσκοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια, μπήκαν δυνατά και κέρδισαν πέναλτι μόλις στο 11’. Ο κορυφαίος της Τότεναμ, Γιορίς, απέκρουσε την εκτέλεση του Φαλκάο και κράτησε το 0-0. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή, όμως οι Μονεγάσκοι ήταν πολύ απειλητικοί. Είτε λόγω της αστοχίας τους, όμως, είτε λόγω του Γιορίς, το 0-0 έμεινε μέχρι το ημίχρονο.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης οι Γάλλοι πήραν το προβάδισμα, όταν στο 48’ ο Μεντί έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και ο Σιντιμπέ έκανε με κεφαλιά το 1-0. Η ισοφάριση δεν άργησε να έρθει, με τον Κέιν να φέρνει το ματς στα ίσα στο 52’. Η συνέχεια βρήκε τον Λεμάρ να κάνει μέσα σε δευτερόλεπτα το 2-1 για την Μονακό με ωραίο διαγώνιο σουτ, τον Γιορίς να κάνει κάποιες μεγάλες αποκρούσεις, με το 2-1 να μένει μέχρι το τέλος.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα