Προκρίνουν το... the end!

Προκρίνουν το... the end!

Γιώργος Τσακίρης
Προκρίνουν το... the end!

bet365

Στην ΑΕΚ φαίνεται πως επιθυμούν τη λύση του διαζυγίου με τον Τζολέον Λέσκοτ, αγκάθι το διετές συμβόλαιό του, όλα κρίνονται αύριο, απόλυτη επιβεβαίωση για το gazzetta.gr.

Καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας που διανύουμε η ΑΕΚ και ο Τζολέον Λέσκοτ βρίσκονται σε επαφή και επικοινωνία προκειμένου, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, να βρεθεί λύση στο πρόβλημα που προέκυψε...

Οπως διαβάσατε στο gazzetta.gr και παρά το γεγονός ότι παρουσιαζόταν ως ένα θέμα που όδευε προς την εξομάλυνση, η δυσαρέσκεια της ΑΕΚ για τους χειρισμούς της πλευράς Λέσκοτ ήταν τέτοια (και μάλλον δικαιολογημένη) που άφηνε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά και ειδικότερα αυτό του διαζυγίου που φαίνεται πως προκρίνεται τούτη τη στιγμή από την Ένωση.

Πληροφορίες αναφέρουν πως από την πλευρά των ατζέντηδων του Αγγλου κεντρικού αμυντικού επιχειρήθηκε να φτάσουμε σε μια λύση που δεν θα έχει ως αποτέλεσμα τον... χωρισμό, ωστόσο στην ΑΕΚ μοιάζουν πιο αποφασισμένοι από ποτέ να μη συνεχίσουν τη συνεργασία με τον έμπειρο στόπερ.

Εννοείται πως δεν μπορείς να αποκλείσεις κανένα σενάριο από τη στιγμή που η ΑΕΚ δεσμεύεται με συμβόλαιο διετούς συνεργασίας με τον Λέσκοτ, γεγονός που αποτελεί φυσικά και το μεγαλύτερο αγκάθι στο δρόμο προς το οριστικό τέλος.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή είμαστε πολύ πιο κοντά στο... the end σε σχέση με τις πιθανότητες που υπάρχουν να παραμείνει στην ομάδα ο Αγγλος στόπερ, από τη στιγμή μάλιστα που και ο ίδιος δεν τρελαίνεται στην ιδέα, όπως τουλάχιστον φαίνεται από το πως λειτούργησε όλο το προηγούμενο διάστημα και ειδικά αυτές τις ώρες.

Πρέπει να θεωρείται φυσικό και επόμενο, αν και εφόσον λυθεί το συμβόλαιο συνεργασίας με τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό από το Νησί, να υπάρξει απόφαση για κίνηση για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, κοινώς αντικαταστάτη του. Προς το παρόν, πάντως, κάτι τέτοιο δεν ισχύει, δεν έχει δοθεί σχετική εντολή πιο συγκεκριμένα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα