Μέσα Γουακάσο και Ιμπάρμπο!

Μέσα Γουακάσο και Ιμπάρμπο!

Νίκος Αθανασίου
Μέσα Γουακάσο και Ιμπάρμπο!

bet365

Ο Γκανέζος μέσος και ο Κολομβιανός εξτρέμ προπονήθηκαν κανονικά την Τρίτη και θα ταξιδέψουν στο Άμστερνταμ για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άγιαξ! Τι ζήτησε ο Στραματσόνι. Στην αποστολή οι νεαροί Μίγγος και Πίσπας!

Ο Παναθηναϊκός παίζει την Πέμπτη στο Άμστερνταμ κόντρα στον Άγιαξ τις τελευταίες ελάχιστες ελπίδες πρόκρισης που έχει, θέλοντας μόνο νίκη και ισοπαλία στο άλλο παιχνίδι έστω να παραμείνει «ζωντανός» στο φινάλε του ομίλου. Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους απόψε στο Κορωπί πριν αναχωρήσουν για Ολλανδία(10:00 το πρωί της Τετάρτης) και η τελευταία προπόνηση είχε καλά νέα για τον Αντρέα Στραματσόνι.

Ιμπάρμπο και Γουακάσο προπονήθηκαν κανονικά και τέθηκαν στην διάθεση του Ιταλού τεχνικού αν και ο Κολομβιανός λογικά θα μείνει εκτός ενδεκάδας εξαιτίας των πειθαρχικών παραπτωμάτων πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Λέτο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Εμποκού (ούτως ή άλλως μη διαθέσιμος για τον μεθαυριανό αγώνα λόγω κόκκινης κάρτας) δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης. Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για το Αμστερνταμ που απαρτίζεται από τους: Στιλ, Κοτσόλη, Ξενόπουλο, Χουλτ, Μέστο, Κουλιμπαλί, Κουτρουμπή, Μολέντο, Ιβανόφ, Σάμπα, Λουντ, Γουακάσο, Λεντέσμα, Ζέκα, Βιγιαφάνιες, Μπεργκ, Ιμπάρμπο, Ρινάλντι, Μίγγο και Πίσπα.

«Όπως σε Βίγκο και Λιέγη με ουσία»

Ο Αντρέα Στραματσόνι μίλησε στους παίκτες του και μεταξύ άλλων είπε: «Ο Άγιαξ είναι σε πολύ καλή κατάσταση και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο το ματς. Θέλω να έχουμε την ίδια εικόνα όπως στο Βίγκο και την Λιέγη, όντας καλύτεροι στις λεπτομέρειες που μας στέρησαν τις νίκες σε αυτά τα παιχνίδια. Να έχουμε ουσία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα