Ευθύμη, «να η ευκαιρία σου»!

Ευθύμη, «να η ευκαιρία σου»!

bet365

Ο Αθανασιάδης είναι τιμωρημένος, ο Περέιρα τέθηκε off στην προπόνηση της Τρίτης και με τη λειψανδρία που υπάρχει στη «φροντ λάιν» του ΠΑΟΚ, έρχεται η ώρα του Ευθύμη Κουλούρη.

Ο νεαρός επιθετικός έχει πάρει τις ευκαιρίες του κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν από τον Βλάνταν Ίβιτς, αλλά είναι άλλο να ξεκινάς βασικός απέναντι σε κάποιο αγώνα του ελληνικού πρωταθλήματος και άλλο απέναντι στη Φιορεντίνα για το Europa League στο «Αρτέμιο Φράνκι».

Σ’ ένα ματς που ο «Δικέφαλος» πρέπει να σκοράρει , αν θέλει να κρατήσει ζωντανές τις λιγοστές ελπίδες πρόκρισης στους «32» Europa League, ο νεαρός Έλληνας επιθετικός θα κληθεί να σηκώσει το βάρος στην επίθεση έχοντας να αντιμετωπίσει τους έμπειρους ποδοσφαιριστές μιας ιταλικής άμυνας.

Μέχρι και την προπόνηση της Τρίτης ο Φακούντο Περέιρα φαινόταν να έχει τον πρώτο λόγο για να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα, αλλά ο ξαφνικός τραυματισμός (αποχώρησε με ενοχλήσεις στον τένοντα του προσαγωγού) του Αργεντινού και η απουσία του τιμωρημένου Στέφανου Αθανασιάδη, φέρνει τον Ευθύμη Κουλούρη στην κορυφή της επίθεσης.

Οι υπόλοιπες δέκα θέσεις θα καλυφθούν, όπως όλα δείχνουν, από τον Παναγιώτη Γλύκο να βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια και τους Μάτος, Βαρέλα, Τζαβέλλα, Λέοβατς να αποτελούν για άλλο ένα αγώνα την τετράδα της αμυντικής γραμμής.

Το δίδυμο Κάνιας – Τσίμιροτ δε χαλάει στις θέσεις των αμυντικών χαφ και ο Εβγέν Κάνιας έχει το προβάδισμα για να είναι ο τρίτος της μεσαίας γραμμής, εκτός κι αν ο Ίβιτς επιλέξει τον Δημήτρη Πέλκα, που έδειξε διάθεση και όρεξη στο τελευταίο φιλικό με τον Πανσερραϊκό, όπου και βρήκε δίχτυα.

Ο Τζάλμα Κάμπος επιστρέφει, αφού ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του, στην ενδεκάδα και μαζί με τον Γκάρι Ροντρίγκες αναμένεται να αγωνιστούν στα δύο άκρα του «Δικεφάλου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα