Αμυντικός υψηλής ραπτικής

Αμυντικός υψηλής ραπτικής

Ο Guiseppe Visterini είναι ποδοσφαιριστής. Αυτή όμως είναι μια πολύ επιφανειακή ανάγνωση του προφίλ του ιταλού αμυντικού. Γιατί εδώ μιλάμε για οσκαρικό προφίλ. Ένας αυτός , δύο ο Τζορτζ Κλούνεη, άντε τρεις ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ μεγάλη η χάρη του, σκάρτα μέσα και ο Μπραντ Πιτ τώρα που είναι φρεσκοχωρισμένος.

Αμυντικός υψηλής ραπτικής

Ναι, μιλάμε για οσκαρικό προφίλ και ακόμα μεγαλύτερη κόμη. Κόμη μπουφωτή, περήφανη, από αυτές που οριακά έχουν δική τους προσωπικότητα και ταχυδρομικό κώδικα. Κόμη από αυτές που μπαίνουν σε διαφήμιση για σαμπουάν και ο κόσμος ξεχνάει το σαμπουάν και νομίζει ότι ήταν διαφήμιση για σοκολατάκια. Τέτοια κόμη.

Διότι ο Guiseppe o Visterini δεν είναι άνθρωπος, δεν είναι ποδοσφαιριστής, είναι ιδέα, είναι είδωλο. Ξεκινώντας την καριέρα του από τις πασαρέλες, ο Guiseppe Visterini ξεχώρισε για το περπάτημά του, την σχέση του με την υψηλή ραπτική και το διαπεραστικό του βλέμμα, που «έντυσε» καμπάνιες για αρώματα, αντρικά ρούχα και αυτοκίνητα.

Προσφορά ημέρας στο Champions League με 100+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε ποδοσφαιρικό αγώνα!

Κάπου εκεί ανάμεσα σε διαφημιστικές καμπάνιες, ο Guiseppe βρήκε και λίγο χρόνο να ασχοληθεί με την μπάλα, αγωνιζόμενος ως κεντρικός αμυντικός ασφαλώς, αλλά με μερικούς απαράβατους κανόνες:

1. Δεν πέφτουμε για τακλιν εκτός και αν χάνεται ο κόσμος μας
2. Δεν ιδρώνουμε σε σημείο να στάζει η μύτη μας γιατί χαλάει η εικόνα
3. Δεν λασπώνουμε σορτσάκι ή/και φανέλα
4. Δεν κάνουμε κεφαλιές και δεν βάζουμε σε κίνδυνο το μαλλί
5. Το μαλλί. Πάνω από όλα τα μαλλί.

Γιατί καλή και η μπάλα, αλλά δεν θα χαλάσουμε και το λουκ διάολε. 

 

Best of internet