ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Λεβερκούζεν 1-1

Gazzetta team
ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Λεβερκούζεν 1-1

bet365

Η Λεβερκούζεν έφυγε με ισοπαλία 1-1 από την Μόσχα και κρατάει την πρόκριση στο χέρι της. Αποκλείστηκαν οι Ρώσοι.

Η Λεβερκούζεν έφυγε με ισοπαλία από την Μόσχα και διατήρησε το προβάδισμα πρόκρισης, καθώς βρίσκεται με το ένα πόδι στην επόμενη φάση. Οι ασπιρίνες έφτασαν πιο κοντά στο διπλό, όμως στο τέλος έμειναν ικανοποιημένοι από τον βαθμό, με την ΤΣΣΚΑ να μένει εκτός συνέχειας και να έχει ελπίδες μόνο για την τρίτη θέση, σε περίπτωση που η Τότεναμ δεν κερδίσει στο Μόντε Κάρλο.=

Ο ρυθμός ήταν πολύ γρήγορος στο ξεκίνημα, με τις ευκαιρίες να χάνονται εκατέρωθεν. Ο Γκολοβίν έχασε την πρώτη μεγάλη, με τον Λένο να σώζει την Μπάγερ και λίγο αργότερα ήρθε το γκολ για τους φιλοξενούμενους. Ασίστ του Καμπλ, με τον Φόλαντ να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας και να κάνει το 0-1 στο 16’! Ο Τζαγκόεβ (30’) έχασε την καλύτερη ευκαιρία μέχρι το ημίχρονο, με το 0-1 να παραμένει και τον Ακινφέεβ να δέχεται γκολ για 42ο ματς στη σειρά στο Champions League.

Οι παίκτες του Σλούτσκι πίεσαν στο δεύτερο μέρος, ανέβασαν ταχύτητα, όμως η πρώτη ευκαιρία χάθηκε με τον Γκολοβίν στο 69’. Στο 74’, όμως, ο Φερνάντες ανατράπηκε στην περιοχή και ο Νάτχο έφερε το ματς στα ίσα για το 1-1. Το ματς άνοιξε, στο 80’ ο Φόλαντ είδε την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι! Το... ροντέο συνεχίστηκε μέχρι το τέλος, όμως το 1-1 δεν άλλαξε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα