Κάνουν το πρώτο… ταμείο

Κάνουν το πρώτο… ταμείο

Βασίλης Βλαχόπουλος
Κάνουν το πρώτο… ταμείο

bet365

Θόδωρος Καρυπίδης και Νίκος Αναστόπουλος θα συναντηθούν εντός του επόμενου 48ώρου ούτως ώστε να κάνουν μια ευρεία συζήτηση για την κατάσταση του αγωνιστικού τμήματος αλλά και για τα επιμέρους ζητήματα που προέκυψαν το τελευταίο 20ήμερο.

Επί της ουσίας όμως, συμπεράσματα σχετικά με την ομάδα είναι εξαιρετικά δύσκολο να εξαχθούν δεδομένου του ότι (και) ο Άρης έχει δώσει μόλις τρεις επίσημους αγώνες. Λογικά θα τεθεί στο τραπέζι το ζήτημα του Ματζίντ Μπουγκερά και του κενού που θα δημιουργηθεί στην περίπτωση που δρομολογηθεί και τυπικά η αποδέσμευσή του από την ομάδα. Εφόσον ο Αλγερινός αποτελέσει παρελθόν (σ. σ. αρκεί να βρεθεί η χρυσή τομή στη λύση του συμβολαίου του), αυτομάτως θα προκύψει η ανάγκη απόκτησης κεντρικού αμυντικού. Σε αυτή την περίπτωση, οι «κίτρινοι» θα κινηθούν κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο για την απόκτηση ενός στόπερ.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Ράφικ Τζίμπουρ δεν υπολογίζεται από τον Νίκο Αναστόπουλο ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Κισσαμικό στα «Περιβόλια». Δύο προβλήματα που επίσης έχει να διαχειριστεί ο προπονητής του Άρη αφορούν τους Μπαργκάν, Μπούρμπο και Ανάκογλου. Και οι τέσσερις ποδοσφαιριστές ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και η συμμετοχή του στον αγώνα με τον Κισσαμικό θεωρείται αμφίβολη. Θα δοκιμάσουν να ακολουθήσουν το ομαδικό πρόγραμμα στις δύο επόμενες προπονήσεις και αναλόγως θα ληφθεί απόφαση.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα