Η ώρα του Ενγκόγκ

Θοδωρής Βασίλης
Η ώρα του Ενγκόγκ

bet365

Το καλοκαίρι ο Πανιώνιος έκανε το μεγάλο μπαμ με την απόκτησή του Νταβίντ Ενγκόνγκ και πλέον ο Γάλλος επιθετικός είναι έτοιμος να μπει και να κάνει την διαφορά.

Πολλοί δεν πίστευαν στα αυτιά τους όταν διάβαζαν ότι ο Πανιώνιος είχε συμφωνήσει σε όλα με τον Νταβίντ Ενγκόνγκ. Η σπουδαία αυτή μεταγραφή τελικά ολοκληρώθηκε και ο Γάλλος φορ έγινε κάτοικος Πλατείας κι επίσημα στις 30 Αυγούστου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Ενγκόνγκ να μην προλάβει να κάνει προετοιμασία με την υπόλοιπη ομάδα και κατά συνέπεια δεν μπορούσε να μπει άμεσα στην βασική ενδεκάδα, αφού δεν ήταν ακόμα στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Έτσι, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς σε μια προσπάθεια να μην τον κάψει τον χρησιμοποιούσε κυρίως ως αλλαγή με μοναδική εξαίρεση το ματς Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό όπου έβγαλε όλο το 90λεπτο.

Μέχρι στιγμής ο 27χρονος επιθετικός μετράει εννιά συμμετοχές με την «κυανέρυθρη» φανέλα έχοντας πετύχει κι ένα γκολ κόντρα στην Βέροια. Ο χρόνος και οι διακοπές τόσο λόγω Εθνικής ομάδας όσο και των άσχημων που συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο λειτούργησαν υπέρ του.

Ο Ενγκόνγκ όλο αυτό το διάστημα δούλεψε σκληρά με στόχο να καλύψει το χαμένο έδαφος και όπως φαίνεται πλέον είναι στο επιθυμητό επίπεδο κάτι που έδειξε και στο τελευταίο φιλικό με τον Πανελευσινιακό πετυχαίνοντας χατ τρικ.

Πλέον, ο τεχνικός του Πανιωνίου, αρχής γενομένης από το ματς με τον Παναθηναϊκό, θα έχει άλλο ένα όπλο στην φαρέτρα του ενόψει της δύσκολης συνέχειας με τον άλλοτε άσο της Λίβερπουλ έτοιμο να δείξει και στον αγωνιστικό χώρο την κλάση του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα