Ίβιτς: «Όσο υπάρχουν ελπίδες…»

Ίβιτς: «Όσο υπάρχουν ελπίδες…»

bet365

Μιλώντας στην UEFA ο Βλάνταν Ίβιτς αναφέρθηκε στη σχέση του με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, αλλά και στον «τελικό» με τη Φιορεντίνα στο «Αρτέμιο Φράνκι».

Στο αφιέρωμα της UEFA για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League ο Σέρβος προπονητής του ΠΑΟΚ αναφέρεται στη σχέση που έχει με τους ποδοσφαιριστές του, καθώς αρκετούς από αυτούς, όπως ο Στέφανος Αθανασιάδης, υπήρξε μέχρι πριν λίγα χρόνια συμπαίκτης.

«Υπάρχει σεβασμός ανάμεσά μας, μπορεί μέχρι πριν από κάποια χρόνια να υπήρξαμε συμπαίκτες -όχι μόνο με τον Αθανασιάδη- αλλά και με άλλους ποδοσφαιριστές, ωστόσο, η δουλειά μου πλέον είναι εντελώς διαφορετική. Αυτοί ακόμη φοράνε ποδοσφαιρικά παπούτσια, εγώ είμαι από την άλλη πλευρά», τόνισε ο Ίβιτς.

Στο «Αρτέμιο Φράνκι» ο ΠΑΟΚ θα παίξει το τελευταίο του χαρτί στην υπόθεση – πρόκριση, με τον 39χρονο προπονητή να στέλνει το δικό του μήνυμα:

«Ακόμη και όταν βρισκόμουν στη δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ, αυτό που πάντα προσπαθώ να περάσω στους παίκτες μου, είναι πως όσο υπάρχουν ελπίδες, πρέπει να παλέψουμε μέχρι την τελευταία στιγμή...».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα