Μόνη αλλαγή ο Λεάλι

Μόνη αλλαγή ο Λεάλι

Μόνη αλλαγή ο Λεάλι

bet365

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στη δράση την Πέμπτη (24/11, 22:05) με τον Πάουλο Μπέντο να μην αλλάζει συνταγή συγκριτικά με αυτή που ακολούθησε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Σε δοκιμασμένη, επιτυχημένη, συνταγή θα πάει ο Πάουλο Μπέντο στο ματς με την Γιουνγκ Μπόις (24/11, 22:05). Ο Πορτογάλος τεχνικός κι οι παίκτες του έχουν μπροστά τους έναν πολύ σημαντικό αγώνα, ο οποίος θα κρίνει το ευρωπαϊκό μέλλον των πρωταθλητών Ελλάδας.

Έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» θα παρουσιαστούν χωρίς αλλαγές στο αρχικό τους σχήμα, συγκριτικά με αυτό που είδαμε με τον Παναθηναϊκό. Για να είμαστε πιο ακριβείς, το μόνο διαφορετικό πρόσωπο θα είναι αυτό του Λεάλι, ο οποίος θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ενώ ο Ρέτσος θα συνεχίσει στο αριστερό άκρο.

Από εκεί και πέρα, Ντα Κόστα και Μποτία θα συνθέτουν το αμυντικό δίδυμο, ενώ ο Φιγκέιρας θα είναι στο δεξί άκρο.

Μιλιβόγεβιτς και Μάρτινς θα είναι τα δύο χαφ, ο Φορτούνης θα κινείται πίσω από τον Ιντέγε κι οι Σεμπά - Ελιιουνούσι θα είναι στα άκρα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα