Τα προβλήματα του Πλατανιά ενόψει ΑΕΚ

Δημήτρης Τομαράς
Τα προβλήματα του Πλατανιά ενόψει ΑΕΚ

bet365

Δεν λείπουν τα προβλήματα αγωνιστικής φύσεως για την ομάδα του Πλατανιά ενόψει του αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ στην 12η αγωνιστική. Ο... μύλος με Βάντερσον.
Ο Μπανανά αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο και ο Γιακουμάκης υποφέρει από οσφυαλγία. Σε πρώτη φάση δίνονται αμφίβολοι αλλά σε Πλατανιά υπάρχει αισιοδοξία πως θα προλάβουν την ΑΕΚ.
Ο Βάντερσον έχει ακόμα πόνους, ωστόσο το βασικό... αγκάθι είναι άλλο. Για τον Βάντερσον η κατάσταση είναι πολύπλοκη και μετά από επικοινωνία και με την ΕΠΟ και παρά το κενό του κανονισμού διαπιστώνεται ότι δεν μπορεί να παίξει. Συγκεκριμένα ο παίκτης συμπλήρωσε κάρτες με τον Ηρακλή και επειδή ακολουθούσε ο Ολυμπιακός (σ.σ. όπου είχε επιλέξει να μην παίξει), ο κανονισμός αφήνει το ελεύθερο στις ομάδες να μην στείλουν χαρτί και η τιμωρία να ενεργοποιηθεί αυτομάτως στο επόμενο ματς.
Όμως το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό αναβλήθηκε και δεν αναφέρεται πουθενά στον ΚΑΠ, αν η τιμωρία μεταφέρεται στο μεθεπόμενο ή ακολουθεί το αναβληθέν, όποτε και αν γίνει αυτό. Μύλος δηλαδή και για μην υπάρξει πρόβλημα θα μείνει εκτός με την ΑΕΚ. Σύμφωνα με την ενημέρωση από μεριάς Πλατανιά υπήρξε και επικοινωνία και με την Λίγκα για το θέμα Βάντερσον.
Επίσης πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και ο Ηλιάδης που έχει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο. Από την άλλη, οι παίκτες που ήταν τραυματίες τις προηγούμενες μέρες, Ντεβέσα και Τσουράκης, προπονήθηκαν κανονικά τη Δευτέρα και έχουν επανέλθει στην διάθεση του Γιώργου Παράσχου.
Όσον αφορά στην προπόνηση, δόθηκε έμφαση στα παιχνίδια 5 εναντίον 5 σε μικρούς χώρους και ενώ έγινε και διπλό 9 Χ 9 στο μισό γήπεδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα