Καγιούλης: «Δανεικούς από όλους»

Καγιούλης: «Δανεικούς από όλους»

Καγιούλης: «Δανεικούς από όλους»

Ο Καγιούλης ανέφερε πως ο Γηραιός θα ενισχυθεί με παίκτες ακόμη και αν προέρχονται από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό ή ΠΑΟΚ 

Αλλαγή μεταγραφικών πλάνων φαίνεται πως υπάρχει στον Ηρακλή. Ο Γηραιός απέφευγε να αποκτά δανεικούς παίκτες, όμως ο Νίκος Καγιούλης ανέφερε στον Arena FM ότι ο Γηραιός θα προσπαθήσει να ενισχυθεί ακόμη και με αυτόν τον τρόπο. 
 
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ 
 
Για την  ανακοίνωση:
«Η ανακοίνωση βγήκε από δική μου οδηγία γιατί πρέπει μερικά πράγματα να μπουν στην θέση τους .  Διάβασα κάτι δηλώσεις ότι δεν υπήρξε τηλεφώνημα ή δεν υπήρξε ραντεβού, αυτά είναι λάθος , το ραντεβού ήταν προκαθορισμένο για το Σάββατο.Με τον κ. Παπαϊωάννου βρέθηκα αργά το Σάββατο βράδυ , σε ένα κέντρο εστίασης, τελείως τυχαία. Συζητήσαμε για αρκετή ώρα και είχαμε ταύτιση απόψεων σε μεγάλο βαθμό σε ότι αφορά το μέλλον του Ηρακλή και τι κινήσεις πρέπει να γίνουν , φάνηκε πολύ λογικός και ήμασταν πολύ κοντά στις απόψεις μας για το τι πρέπει να γίνει από δω και πέρα.
 
Για τα χρήματα που έχει βάλει στην ΠΑΕ Ηρακλής:
«Αυτά τα χρήματα φυσικά και φαίνονται στην ΠΑΕ Ηρακλής, ότι ευρώ μπαίνει στην ομάδα, φαίνονται επίσημα στα πρακτικά της. Είναι κάτι το οποίο αποδεικνύεται πολύ εύκολα με μια κίνηση , κοιτάζοντας τον λογαριασμό της ΠΑΕ Ηρακλής. Το θέμα όμως δεν είναι αυτό αλλά το μέλλον του Ηρακλή και δεν βλέπω κάτι που με αφήνει αισιόδοξο ότι μπορούμε να συνεργαστούμε με την οικογένεια του Ηρακλή. Εγώ είμαι ανοιχτός σε συνεργασίες με όσους έχουν πραγματικό ενδιαφέρον και πραγματικές λύσεις για τον Ηρακλή. Έχω μιλήσει με τον κ.Τουτζιάρη, τον κ.Παπαιωάνου, με επιχειρηματίες που δεν θα ήθελα να πω τα ονόματα τους. Ο πρώτος μου στόχος ήταν η συστράτευση της οικογένειας του Ηρακλή και η συνεργασία μαζί τους γι’αυτό και το ραντεβού που ήθελα να κάνω, ήταν δική μου πρωτοβουλία . Μια συστράτευση όλων θα μπορούσε να λύσει το πρόβλημα πιο εύκολα, αρκεί να υπάρχει θέληση και από τις δυο πλευρές, η θέληση η δική μου υπάρχει , η  πρόταση που έχω κάνει ισχύει και θα εξαρτηθεί από τους κυρίους της επιτροπής αν όντως πραγματικά θέλουνε. Εγώ εγγυώμαι με την παρουσία μου ότι ο Ηρακλής υπάρχει και λειτουργεί και θα κάνω το καλύτερο δυνατό με όσες συνεργασίες χρειαστούν για να προχωρήσει παρακάτω».
 
 
Για το πως θα υπάρχει συστράτευση όταν ο κόσμος της ομάδας είναι απέναντι:
«Δεν θέλω να μπω σε τέτοιες συζητήσεις τώρα, τα προβλήματα του Ηρακλή είναι πολύ μεγάλα και πρέπει να βρεθούν άμεσα οι λύσεις».
 
Για το αν θα κρατήσει την ομάδα σε περίπτωση που πέσει στη δεύτερη κατηγορία:
«Ο σκοπός είναι η ομάδα να μην πέσει. Για αυτό κάνω όλες τις προσπάθειες και ψάχνω υποστήριξη από όλη την οικογένεια του Ηρακλή. Ο κόσμος και βλέπει και καταλαβαίνει».
 
Για το αν κάνει προσωπικές ενέργειες για να βρεθούν επενδυτές:
«Φυσικά κάνουμε κινήσεις και δεν σταματάμε. Είναι δύσκολη η εποχή και η περίπτωση αλλά η προσπάθεια συνεχίζεται και από τη δική μου πλευρά και από τη πλευρά του κ. Παπαθανασάκη».
 
Για το αν σκέφτεται να παραχωρήσει την ομάδα στη περίπτωση που έρθουν άνθρωποι μέσα από την οικογένεια του Ηρακλή και του ζητήσουν να κάνει διακανονισμό:
«Δεν έχω πρόβλημα να αποχωρήσω και αύριο το πρωί αν υπάρχει κάτι εγγυημένο και αν μπορεί να υπάρξει συνέχεια. Για αυτό θέλω να βρεθώ με αυτούς τους ανθρώπους για να γίνουν πιο συγκεκριμένοι και να δούμε αν μπορεί να προχωρήσει η ομάδα. Πρέπει να υπάρχει κάτι συγκεκριμένο δεν μπορούμε με τα «αν» και τα «ίσως». Πήρα την πρωτοβουλία να έρθουν άνθρωποι κοντά μου και ήρθε η ώρα να κάνουμε πράξεις. Έκανα μια ξεκάθαρη κίνηση για να βοηθήσουμε τον Ηρακλή. Το να πάρουμε μια… σκούπα και να τα σκουπίσουμε όλα δεν είναι μια λύση».
 
Για το γεγονός πως έχει συμφέροντα και ως μάνατζερ:
«Για εμένα είναι ηθικό και να εκπροσωπήσω τον πελάτη μου και τα συμφέροντα του Ηρακλή. Παίζουν ρόλο τα έργα και οι πράξεις που γίνονται στη πορεία».
 
Για το αν ισχύει πως δεν θα αποχωρήσει κανένας παίκτης τον Ιανουάριο:
«Όσο περνάει από το χέρι και δεν θα φύγει κανένας παίκτης από την ομάδα και θα ενισχυθεί η ομάδα τον χειμώνα με παίκτες που θα αγοράσει ή και με δανεικούς από οποιοδήποτε σωματείο και αν είναι αυτό».
 
Για το αν υπάρχει περίπτωση να πάρει δανεικό από τον ΠΑΟΚ:
«Και από τον ΠΑΟΚ και από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό και οποιαδήποτε άλλη ομάδα μπορεί να πάρουμε δανεικό. Αυτή τη στιγμή θα ψάξω βάσει αυτών που θέλει ο προπονητής μας. Θέλω να ενισχύσω την ομάδα και δεν θα μπω σε άλλη λογική. Θα κοιτάξω σε πρώτο πλάνο το συμφέρον του Ηρακλή».

Best of internet