Η επιστροφή του Μπεργκ

Η επιστροφή του Μπεργκ

Gazzetta team
Η επιστροφή του Μπεργκ

bet365

Μετά από ένα μήνα λόγω του τραυματισμού του στο δικέφαλο, ο Μάρκους Μπεργκ επέστρεψε στις προπονήσεις βγάζοντας κανονικά όλο το πρόγραμμα, θέτοντας τον εαυτό του στην διάθεση του Στραματσόνι για το ματς με τον Άγιαξ.

Ένα ιδιαίτερα χαρούμενο νέο είχε η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού. Ο Αντρέα Στραματσόνι είδε μετά από έναν μήνα που έμεινε εκτός λόγω του τραυματισμού του στο δικέφαλο, να επιστρέφει κανονικά στο πρόγραμμα ο Μάρκους Μπεργκ. Ο Σουηδός επιθετικός έβγαλε όλο το πρόγραμμα και τέθηκε στην διάθεση του προπονητή του για το ματς της Πέμπτης με τον Άγιαξ στην Ολλανδία.

Στον αντίποδα οι Γουακάσο, Ιμπάρμπο, Λέτο και Εμποκού ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Ευαγγέλου λόγω διαστρέμματος έκανε γυμναστήριο. Όσον αφορά το πρόγραμμα περιλάμνβανε τακτική σε μεγάλο βαθμό, αλλά και αερόβιες ασκήσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα