Εγχειρίστηκε ο Πατσατζόγλου

Εγχειρίστηκε ο Πατσατζόγλου

bet365

Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε ο ταλαντούχος αμυντικός του Πανιωνίου.

Σε επέμβαση στο γόνατό του, υπεβλήθη το πρωί της Δευτέρας ο ταλαντούχος αμυντικός του Πανιωνίου, Βασίλης Πατσατζόγλου. Η εγχείριση πραγματοποιήθηκε στο Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου, από τον γιατρό και πρόεδρο της ομάδας, κ. Χρήστο Δάρα.

Ο άτυχος ποδοσφαιριστής του ιστορικού, έκανε συνδεσμοπλαστική πρόσθιου χιαστού και αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο την Τετάρτη, ενώ η επάνοδός του στους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται σε περίπου έξι μήνες.

Κατά τα άλλα, στην προπόνηση της ημέρας, που έγινε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, ξεκίνησε η εβδομάδα προετοιμασίας των παικτών του Πανιωνίου, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για την Τρίτη στις 11:00 και πάλι στο γήπεδο του συλλόγου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα