Παναθηναϊκός: Έγινε επαγγελματίας ο Πίσπας

Παναθηναϊκός: Έγινε επαγγελματίας ο Πίσπας

Παναθηναϊκός: Έγινε επαγγελματίας ο Πίσπας

Ο Σωτήρης Πίσπας κέρδισε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και την Δευτέρα υπέγραψε το πρώτου επαγγελματικό συμβόλαιο.

Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψε την Δευτέρα, ο Σωτήρης Πίσπας. Ο 18χρονος επιθετικός βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο Μαρούσι και έκανε ένα... ανέλπιστο όνειρό του, πραγματικότητα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση...

Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου του Σωτήρη Πίσπα. Ο 18χρονος επιθετικός υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια 2,5 ετών.

Λίγο μετά την υπογραφή ο νεαρός επιθετικός μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός.

«Στον Παναθηναϊκό μπήκα το 2008. Με προτροπή του παππού μου πήγα σε ανοιχτά δοκιμαστικά στον Παναθηναϊκό εκείνη τη χρονιά. Μια προπόνηση ήταν αρκετή. Την επόμενη ημέρα εντάχθηκα στο σύλλογο. Είχα πρώτο προπονητή τον κ. Ταράση. Από την πρώτη στιγμή έπαιζα σέντερ φορ», είπε αρχικά.

Πλέον κατάφερε να κατακτήσει και τον επόμενο στόχο του. «Τελειώνοντας η περσινή σεζόν όταν ήμουν αναπληρωματικός, έβαλα στόχο να παίξω βασικός στην Κ-20. Και αυτό συνέβη. Περίμενα ότι θα υπέγραφα κάποια στιγμή επαγγελματικό συμβόλαιο, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα τόσο γρήγορα. Ήξερα ότι θα προπονούμαι με την Κ-20. Ούτε καν μου πέρασε από το μυαλό ότι θα προπονούμαι με την πρώτη ομάδα», υπογράμμισε.

Και τώρα μπροστά του η μεγαλύτερη πρόκληση. «Το επαγγελματικό συμβόλαιο μου δίνει μεγαλύτερο κίνητρο για να προσπαθήσω για την καθιέρωσή μου και να παλέψω για να πάρω ευκαιρίες. Θέλω να παίξω στην πρώτη ομάδα. Πιστεύω ότι σύντομα θα μου δοθεί η ευκαιρία. Ο προπονητής μου είπε να προπονούμαι σκληρά και θα έρθει η ευκαιρία να αποδείξω τι μπορώ να κάνω και στην πρώτη ομάδα», επεσήμανε ο Πίσπας και κατέληξε: «Πιστεύω πολύ στη σειρά μου, τους γεννηθέντες το 1998, τον Μίγγο, τον Μπουζούκη, τον Ξενόπουλο που ήδη έχουν γίνει επαγγελματίες».

Best of internet