Σεντ Ετιέν - Νις 0-1

Gazzetta team
Σεντ Ετιέν - Νις 0-1

bet365

Η Νις πέρασε με νίκη 1-0 από το Σεντ Ετιέν και παρέμεινε στο +3 στην κορυφή της Ligue 1.

Αν υπάρχουν ματς που πρέπει να κερδίσεις, για να δείξεις ότι μπορείς να διεκδικήσεις τον τίτλο, σίγουρα εκείνο στο «Ζοφρουά Γκισάρ» είναι ένα από αυτά. Ο Εϊσερίκ πλήγωσε την ομάδα, της οποίας τη φανέλα φορούσε πέρυσι, και έδωσε την μεγάλη νίκη στη Νις με 1-0, για να παραμείνει στο +3 στην κορυφή.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια, όμως δεν μπορούσαν με τίποτα να σκοράρουν. Και εκείνον που πρέπει να κατηγορήσουν ήταν οι ίδιοι τους οι εαυτοί για την αστοχία τους. Ο Ρου έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία, με τους στεφανουά να πιέζουν και τον Σερί να χάνει την μοναδική αξιόλογη ευκαιρία των νισουά στο πρώτο μέρος. Η εικόνα δεν άλλαξε και πολύ στην επανάληψη, με την μόνη διαφορά ότι οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το γκολ. Στο 63’ μετά από συνεχόμενα λάθη στην άμυνα της Σεντ Ετιέν, ο Εϊσερίκ με εντυπωσιακό τελείωμα έκανε το 0-1, που έμεινε μέχρι το τέλος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα