Βόλτα στα ενδότερα της Τούμπας (pics)

Βόλτα στα ενδότερα της Τούμπας (pics)

Gazzetta team
Βόλτα στα ενδότερα της Τούμπας (pics)

bet365

Η Τούμπα άνοιξε τις πόρτες της στο κοινό, συμμετέχοντας στο «Thessaloniki Open House», με πάνω από 700 ανθρώπους να την επισκέπτονται την Κυριακή για να δουν τους χώρους της.

Πιο αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Περισσότεροι από 700 άνθρωποι, μικροί και μεγάλοι πέρασαν ένα όμορφο Κυριακάτικο πρωινό στο γήπεδο της Τούμπας, μπαίνοντας στα άδυτα του σπιτιού του ΠΑΟΚ, στα πλαίσια του Open House.

Από νωρίς το πρωί άρχισαν να σχηματίζονται ουρές έξω από τα γραφεία της Τούμπας, με την προσέλευση του κοινού να ξεπερνά κάθε προσδοκία. Η έδρα του Δικεφάλου συμμετείχε για δεύτερη χρονιά στο Open House, έναν από τους σημαντικότερους διεθνείς θεσμούς για την ανάδειξη και προώθηση της αρχιτεκτονικής, και το κοινό δεν έχασε την ευκαιρία να κατακλύσει το γήπεδο και ξεναγηθεί σε όλους τους χώρους του γηπέδου της αγαπημένης του ομάδας.

Οικογένειες, παρέες, μικροί και μεγάλοι περιηγήθηκαν στα γραφεία, την αίθουσα Τύπου, τα αποδυτήρια, τον αγωνιστικό χώρο και τις σουίτες της Τούμπας, έχοντας την ευκαιρία να δουν από κοντά και να ενημερωθούν για τους χώρους που σχεδιάστηκαν από τον αρχιτέκτονα, Μηνά Τρεμπέλα, και ανακαινίστηκαν από το γραφείο «Nomen architects».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα