Έτοιμος ο Μαϊστόροβιτς...

Έτοιμος ο Μαϊστόροβιτς...

Γιώργος Τσακίρης
Έτοιμος ο Μαϊστόροβιτς...

bet365

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ επέστρεψε στη βάση του, συναντήθηκε με τον Μοράις στο Holiday Inn για τα μεταγραφικά και θα τα ξαναπούν και πιο αναλυτικά.

Η απουσία του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς ήταν αρκετά μεγάλη και απόλυτα δικαιολογημένη ταυτόχρονα. Κι αυτό διότι πλησιάζει η χειμερινή μεταγραφική περίοδο και ο Σουηδός τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ θα 'χει τη δυνατότητα να δείξει εμπράκτως το πρώτο του δείγμα γραφής στο αντικείμενο που τον αφορά και έχει τεράστια αξία και σημασία.

Επέστρεψε στην Ελλάδα όπως είναι γνωστό λοιπόν και την Αθήνα έτοιμος, όπως αναφέρουν όλες οι πληροφορίες, για να προχωρήσει σε ουσιαστική και σε βάθος συζήτηση για το κομμάτι που αφορά την ενίσχυση της ΑΕΚ και ειδικά στις θέσεις του κεντρικού χαφ και του επιθετικού. Αυτές ήταν οι ανάγκες για τις οποίες είχαν ήδη μιλήσει οι άνθρωποι της Ένωσης για αρχή... Εννοείται βέβαια πως ανάλογα με τις απόψεις του εκάστοτε προπονητή προσαρμόζονται όλοι και κυρίως οι ανάγκες της ομάδας.

Η πρώτη συνάντηση, λοπόν, μεταξύ των Μοράις – Μαϊστόροβιτς έγινε σήμερα Κυριακή στο Holiday Inn. Μια συνάντηση προκειμένου να συζητήσουν για όλα όσα αφορούν τον αγωνιστικό σχεδιασμό, την ενίσχυση της ομάδας και την εικόνα αυτής και της δουλειάς που έχει γίνει έως σήμερα.

Από την ατζέντα της συζήτησης δεν έλειψε και η αξιολόγηση του ρόστερ. Με δεδομένο ότι υπάρχουν συμβόλαια ποδοσφαιριστών που λήγουν το καλοκαίρι (οκτώ συγκεκριμένα) και περιπτώσεις που η ΑΕΚ επιθυμεί την παραμονή τους στην ομάδα όπως για παράδειγμα είναι ο Ροδρίγο Γκάλο που ήδη έχουν υπάρξει επαφές. Όμως το ζήτημα της ενίσχυσης έχει ουσιαστική προτεραιότητα και ήδη ονόματα όπως των Τελίν και του Ατζάρεβιτς, ονόματα που γνώριζε ο Μαϊστόροβιτς από το γραφείο ατζέντηδων με το οποίο συνεργάστηκε στο παρελθόν, απασχολούν την Ενωση.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ θα 'χει αρκετές περιπτώσεις παικτών για να διαλέξει ο Μοράις και να κρίνει αν έχουν τα χαρακτηριστικά εκείνα που απαιτούν οι θέσεις που η Ένωση ψάχνει και ψάχνεται... Θα γίνει το σκανάρισμα από τον Πορτογάλο τεχνικό και το επιτελείο του προκειμένου προτού καλά – καλά βγει ο Νοέμβριος και στις αρχές του Δεκέμβρη να υπάρξουν οριστικές αποφάσεις, άρα και κινήσεις στην κατεύθυνση της ενίσχυσης της ομάδας... Αναφορά έγινε και θα γίνει -γιατί θα ακολουθήσουν κι άλλες συναντήσεις όπως είναι φυσικό- και στους εγχώριους (πιθανούς) στόχους είτε πρόκειται για τον Τουράμ της Κέρκυρας, είτε για τον Ανσαριφάρντ (που οδεύει Ολυμπιακό αν δεν έχει ήδη κλείσει), είτε για τον Γιακουμάκη (που γράφτηκε αλλά δεν φαίνεται να...), είτε για οποιαδήποτε άλλη περίπτωση μπορεί να προκύψει για ποδοσφαιριστές εντός συνόρων!

Προσοχή για αποφυγή παρεξηγήσεων: εννοείται πως ο Μαϊστόροβιτς έχει ήδη συζητήσει αρκετά και σε βάθος με τον Μοράις για τις ανάγκες. Πρόκειται για τον προπονητή που πήρε πάνω του ο Σουηδός να φέρει στην ΑΕΚ. Και έτσι πρέπει να συμβαίνει... Και για την επιλογή του αυτή θα κριθεί όπως κάθε τεχνικός διευθυντής (σε αντίθεση με τον Μιλοβάνοβιτς που δεν επέλεξε Δέλλα και Κετσπάγια, αλλά μόνο τον Πογιέτ).

Υπενθυμίζουμε πως τεράστιο ενδιαφέρον έχει και η κουβέντα για όλους όσοι βρίσκονται στην ομάδα, στο ρόστερ. Ο Μοράις θα κάνει την αξιολόγηση και αρκετοί ακόμη και με συμβόλαιο συνεργασίας θα δουν τον δρόμο της εξόδου (έστω έως το καλοκαίρι) με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν από αυτή τη διαδικασία και νέες ανάγκες. Όπως αντιλαμβανόμαστε, λοιπόν, είναι τεράστιας αξίας και σημασίας γενικά αυτό το ραντεβού αλλά και αυτά που θα ακολουθήσουν για να δούμε και τις σκέψεις (ουσιαστικές και καθοριστικές) του Πορτογάλου τεχνικού.

Πάντως αυτό που βγαίνει από το περιβάλλον του Σουηδού τεχνικού διευθυντή είναι η απόλυτη ετοιμότητα για οτιδήποτε μπορεί και να προκύψει από αυτή τη συνάντησή του με τον κόουτς και τον εκτελεστικό διευθυντή. Κάτι πολύ σημαντικό και ουσιώδες ειδικά όταν πρόκειται για τη θέση που κατέχει ο «Majstro» στην Ένωση. Επιπρόσθετα είναι επαναλαμβάνουμε το κομμάτι που από δω και στο εξής θα μας δώσει (και στον κόσμο της ΑΕΚ) τη δυνατότητα να κρίνουμε τον νέο τεχνικό διευθυντή της ομάδας...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα