Έμεινε Αθήνα ο Στραματσόνι

Έμεινε Αθήνα ο Στραματσόνι

Νίκος Αθανασίου
Έμεινε Αθήνα ο Στραματσόνι

bet365

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού προσκλήθηκε στο αποψινό Μίλαν-Ίντερ αλλά εξαιτίας οικογενειακών υποχρεώσεων παράμεινε στην Αθήνα και συνεχίζει από την... βάση του τον μεταγραφικό σχεδιασμό του «τριφυλλιού».

Τις επαφές του ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου συνεχίζει από την Αθήνα ο Αντρέα Στραματσόνι. Ο Ιταλός τεχνικός του Παναθηναϊκού δεν ταξίδεψε στο Μιλάνο, όπου είχε προσκληθεί για να παρακολουθήσει την αποψινή αναμέτρηση της Μίλαν με την Ίντερ. Λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων ακύρωσε το ταξίδι στην πατρίδα του, ωστόσο, είναι πιθανό αυτό το ταξίδι να γίνει τις πρώτες μέρες του Δεκεμβρίου, ώστε να «τρέξουν» κάποιες από τις μεταγραφικές λύσεις που έχει ξεχωρίσει για την μεσαία γραμμή και την θέση του τερματοφύλακα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα