Πως έγινε το +7 και +9…

Πως έγινε το +7 και +9…

Πως έγινε το +7 και +9…

Ο Κ. Νικολακόπουλος υπενθυμίζει μέσα από το blog του στο gazzetta πώς πήρε ο Ολυμπιακός τη διαφορά από τους «3». 

Για να μην ξεχνιόμαστε, ας θυμηθούμε κάτω από ποιες συνθήκες έχει δημιουργηθεί αυτή η διαφορά των 7 και 9 βαθμών του Ολυμπιακού από Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ κι ΑΕΚ (αγωνιστικά κι ο ΠΑΟΚ είναι στους μείον 7).

Πρώτον, με το πρωτάθλημα να μην ξεκινάει τον Αύγουστο, με απόφαση Κοντονή και με τις άλλες τρεις μεγάλες ομάδες να είναι υπέρ στο…φουλ, προκειμένου να πιεστεί η ΕΠΟ για τους πίνακες διαιτησίας και μόνο τον Ολυμπιακό να αντιδράει στην αναβολή!

Δεύτερον, με τους διαιτητές που δεν θέλουν οι άλλες μεγάλες ομάδες είτε να μην παίζουν καν (Δημητρόπουλος, Σπάθας, Γιάχος), είτε να ορίζονται σαν 4οι και να παίζουν μέχρι…Λεβαδειακό (Παππάς, Μήτσιος, Βοσκάκης). Το ίδιο και για τους…επόπτες που δεν θέλουν οι «τρεις»!

Τρίτον, με τη διοίκηση Γκιρτζίκη να εξωθείται σε παραίτηση, προς μεγάλη χαρά των τριών άλλων μεγάλων ομάδων.

Τέταρτον, με το πρωτάθλημα να ξεκινάει με το ισπανικό μοντέλο διαιτησίας, όπως ψήφισαν όλοι οι σύλλογοι της Λίγκας, αλλά από την 1η Οκτώβρη να…αποχωρεί τρέχοντας ο Βασάρας, μετά από κραυγές του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ.

Πέμπτον, με ορισμό του Σιδηρόπουλου και στα δύο μεγάλα ντέρμπι του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη, με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, όπως επιθυμούσαν κι οι δύο αυτές ομάδες…

Έτσι, για να μην ξεχνιόμαστε…

Παρεμπιπτόντως, μέχρι στιγμής έχουν αποβληθεί τέσσερις παίκτες αντιπάλων του Παναθηναϊκού και τριών του ΠΑΟΚ, ο δε Παναθηναϊκός έχει κερδίσει τέσσερα πέναλτι.

Best of internet