Ουρές στην Τούμπα! (pics)

Ουρές στην Τούμπα! (pics)

Gazzetta team
Ουρές στην Τούμπα! (pics)

bet365

Μπορεί να μην υπάρχει δράση, αγώνας, πρωτάθλημα, αλλά το πρωί της Κυριακής έξω από το γήπεδο της Τούμπας σχηματίστηκαν ουρές από απλό κόσμο και φίλους του «Δικεφάλου».

Ο λόγος; Θέλουν να μπουν και να περιηγηθούν στο γήπεδο του ΠΑΟΚ, που για δεύτερη χρονιά «συμμετέχει» στο Open House Thssaloniki, έναν από τους σημαντικότερους διεθνείς αρχιτεκτονικούς θεσμούς.

Το κοινό θα ξεναγηθεί στους χώρους της ιστορικής έδρας του ΠΑΟΚ, να βρεθούν από κοντά στον αγωνιστικό χώρο και στους υπόλοιπους ανακαινισμένους εσωτερικούς χώρους του γηπέδου.

Τους επισκέπτες ξεναγούν ειδικά εκπαιδευμένοι εθελοντές, οι οποίοι καταγράφουν τους επισκέπτες, τηρώντας με τον τρόπο αυτόν σειρά προτεραιότητας και στοιχεία των επισκεπτών για λόγους ασφαλείας και ακολούθως οδηγούν το κοινό ανά γκρουπ στους επισκέψιμους χώρους του κτιρίου.

Η σημερινή δράση στο γήπεδο της Τούμπας ξεκίνησε στις 11.00 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 16.00 το απόγευμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα