Πέλκας: «Του πάει» η Φιορεντίνα

Πέλκας: «Του πάει» η Φιορεντίνα

bet365

Ο Δημήτρης Πέλκας ξεκίνησε στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ εναντίον του Πανσερραϊκού, πέτυχε το πρώτο γκολ του «Δικεφάλου» και φώναξε «παρών» ενόψει της αναμέτρησης στη Φλωρεντία.

Προερχόμενος από μια γεμάτη χρονιά, με 49 συμμετοχές, 9 γκολ και 7 ασίστ, ο Δημήτρης Πέλκας είδε να περιορίζεται ο χρόνος του στους πρώτους μήνες της σεζόν 2016-’17. Μετά βίας μετράει 3 συμμετοχές και μόλις 109 λεπτά παρουσίας στο γήπεδο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Στις Σέρρες ο 23χρονος μεσοεπιθετικός ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα και ήταν αυτός που σκόραρε το πρώτο από τα τρία ασπρόμαυρα γκολ στο φιλικό με τον Πανσερραϊκό.

Μίλαν - Ιντερ με επιστροφή, αν ο Μπάκα σκοράρει το πρώτο γκολ στον αγώνα.

Ο Βλάνταν Ίβιτς, αν και δεν έχει πάρει οριστικές αποφάσεις, έδειξε διάθεση να ποντάρει στην παρουσία ενός επιτελικού μέσου, μπροστά από δύο αμυντικά χαφ, στο καθοριστικό παιχνίδι με τη Φιορεντίνα. Μοίρασε ισομερώς χρόνο συμμετοχής σε Πέλκα και Μπίσεσβαρ, ενώ δε θα πρέπει να ξεχνάμε ότι η μοναδική παρουσία στην αρχική ενδεκάδα του Πέλκα ήταν στο πρώτο παιχνίδι των ομίλων κόντρα στους «βιόλα» (0-0), όπου σε γενικές γραμμές είχε καλή εικόνα και τα πήγε καλά μέχρι να γίνει αλλαγή με τον Σάχοφ.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα