Μακ: Πάθος για Αρσεναλ και… ΠΑΟΚ!

Μακ: Πάθος για Αρσεναλ και… ΠΑΟΚ!

bet365

Ο Ρόμπερτ Μακ μίλησε στο τηλεοπτικό κανάλι της Ζενίτ και εξομολογήθηκε την αγάπη του για την Αρσεναλ, τον Τιερί Ανρί και τον ΠΑΟΚ, που όπως φαίνεται έχει σημαδέψει την καριέρα του.

Ο Σλοβάκος μέσος μίλησε για την προσαρμογή στις απαιτήσεις του Μιρτσέα Λουτσέσκου και παρομοίωσε το στυλ παιχνιδιού του συλλόγου της Αγίας Πετρούπολης μ’ αυτόν της Άρσεναλ.

«Κάθε προπονητής έχει τη νοοτροπία του, την άποψή του για το παιχνίδι της ομάδας και κάθε παίκτη. Γι 'αυτό έπρεπε να περάσει λίγος χρόνος προσπαθώντας να καταλάβω τι θέλει ο κ. Λουτσέσκου. Στην αρχή δεν ήταν εύκολο να ανταποκριθώ, κι αυτό έγινε ακόμη πιο περίπλοκο από το γεγονός ότι μιλάμε διαφορετικές γλώσσες. Τώρα, αυτό το πρόβλημα έχει λυθεί, και καταλαβαίνω τα πάντα από τον προπονητή, το τι ζητάει από μένα και την ομάδα ως σύνολο», υποστήριξε αρχικά ο Ρόμπερτ Μακ, που κλήθηκε να απαντήσει στην απορία των δημοσιογράφων της Ζενίτ σχετικά με την ύπαρξη τριών αγαπημένων ομάδων στην επίσημη προσωπική ιστοσελίδα του. Ανάμεσα τους η Άρσεναλ και ο ΠΑΟΚ!

«Η Άρσεναλ είναι η αγαπημένη μου ομάδα από την παιδική ηλικία μου. Όταν ήμουν μικρός, ήμουν φανατικός οπαδός της και ο αγαπημένος μου παίκτης ήταν ο Τιερί Ανρί. Από τότε έχουν αλλάξει πολλά, αλλά εξακολουθώ να παρακολουθώ ως οπαδός τους αγώνες της. Μου αρέσει το στυλ του παιχνιδιού, που φέρνει την σφραγίδα μιας ομάδας του προπονητή της», τόνισε ο Σλοβάκος πριν περάσει στο «κεφάλαιο ΠΑΟΚ».

«Στον ΠΑΟΚ πέρασα δύο πολύ καλά χρόνια, έχω αναπτύξει ζεστές σχέσεις στην ομάδα. Έχω πολύ καλές αναμνήσεις που ταυτίζονται με αυτή την ομάδα», τόνισε.

 

PREMIER LEAGUE ΡΩΣΙΑΣ Τελευταία Νέα