Γκέλα η Ρεν

Gazzetta team
Γκέλα η Ρεν

bet365

Η Ανζέρ κατάφερε να πάρει ισοπαλία με 9 παίκτες από την Ρεν (1-1). Μεγάλο διπλό η Μετζ, στο τέλος η Νανσί.

Η Ρεν ήταν αήττητη εντός έδρας στη σεζόν, προηγήθηκε, βρέθηκε να παίζει με παίκτη παραπάνω, όμως στο τέλος γκέλαρε, μένοντας στο 1-1 με την Ανζέ. Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα και βρέθηκαν μπροστά στο σκορ στο 21’, όταν μετά από ωραία ασίστ του Μπαάλ ο Σίο έκανε το 1-0.

Οι ρενέ, όμως, δεν κατάφεραν να ανεβάσουν ρυθμό και να τελειώσουν το ματς, με τους φιλοξενούμενους να είναι πολύ ανταγωνιστικοί και να χάνουν τεράστια ευκαιρία στο 39’ με τον Εντόι. Τα πάντα έδειξαν να τελειώνουν στο 58’, όταν ο Τομά αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη για φάουλ στον Σίο, όμως έκαναν εξαιρετική εμφάνιση και έφτασαν στην ισοφάριση στο 82’ με υπέροχο σουτ του Πέπε εκτός έδρας για το 1-1! Η Ανζέ, μάλιστα, τελείωσε το ματς με 9 παίκτες, όταν ο Εντόι αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στις καθυστερήσεις.

Μεγάλο διπλό η Μετζ
Η Τουλούζ βρίσκεται σε πτωτική πορεία τελευταία και το επιβεβαίωσε, χάνοντας εντός έδρας με 2-1 από την Μετζ. Τα πάντα πήγαν στραβά για τους βιολέ, που έκαναν κακή εμφάνιση και βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 35’ με πέναλτι του Ζουφρ. Τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα με το ξεκίνημα της επανάληψης, όταν ο Μαντζέκ έκανε το 0-2, ενώ το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στις καθυστερήσεις με τον Εντουάρ να κάνει το τελικό 1-2.

Στο τέλος η Νανσί
Η Νανσί τα βρήκε σκούρα απέναντι στην Ντιζόν, όμως στο τέλος κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια, όμως πλήρωσαν τις χαμένες τους ευκαιρίες. Η μεγαλύτερη από αυτές ήρθε στο 67’, όταν ο Ντιονί βρέθηκε στα έντεκα βήματα απέναντι στον Ασεμπέ, όμως ο τελευταίος έκανε μεγάλη απόκρουση, κρατώντας το μηδέν. Έτσι, από τη στιγμή που η Ντιζόν δεν κατάφερε να σκοράρει, το έκανε η Νανσί, με τον Μπαντιλά να κάνει το τελικό 1-0 στο 77’.

Μοιρασιά στην Κορσική
Μπαστιά και Μονπελιέ έμειναν στο 1-1 στην Κορσική μετά από κακό ματς. Τα πάντα ξεκίνησαν ιδανικά για τους γηπεδούχους, που πήραν το προβάδισμα μόλις στο 6’, όταν ο Σκιρί έστειλε μετά από κόρνερ την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, όμως δεν κατάφεραν να ανεβάσουν το τέμπο. Τα πάντα κρίθηκαν στο 55’, όταν ο Μουιέ από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ έκανε το τελικό 1-1.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα