Μπαζντάρεβιτς: «Ο Τζέκο δεν είναι gay»!

Μπαζντάρεβιτς: «Ο Τζέκο δεν είναι gay»!

bet365

Ο Βόσνοι έριξαν... κράξιμο σε Έντιν Τζέκο γιατί κατέβασε το σορτσάκι του Σωκράτη και ο προπονητής του στη Βοσνία έσπευσε να δηλώσει πως δεν είναι gay!
Σάλος στη Βοσνία με δήλωση του Μεχμέντι Μπαζντάρεβις στην Mondo για τον Τζέκο. Επιχειρώντας να υπερασπιστεί τον αρχηγό της Εθνικής διότι οι Βόσνιοι μετά την ενέργειά του στην φάση με Παπασταθόπουλο θεωρούν πως είναι ντροπή να φοράει το περιβραχιόνιο τόνισε πως δεν είναι gay!
«Ο Τζέκο ήθελε να απωθήσει τον αντίπαλό του. Δεν σκόπευε να του τραβήξει και να του κατεβάσει το σορτσάκι του. Τον είχαν προκαλέσει πολύ. Ήταν μία αντίδραση που του βγήκε από τα νεύρα. Δεν την δικαιολογώ ως πράξη ούτε λέω πως ήταν σωστή.
Σας λέω κατηγορηματικά ότι δεν είναι gay! Δεν ξέρω τι λέγεται αλλά δεν μπορούμε να ρίξουμε στην... πυρά έναν άνθρωπο. Ο διαιτητής αντέδρασε άμεσα και πήρε τις αποφάσεις του. Η διαιτησία γενικά δεν ήταν καλή στο ματς», ήταν η τοποθέτησή του. Από μόνη της βέβαια και έτσι όπως τέθηκε από τον Μπαζντάρεβιτς συνεχίζει να προκαλεί ερωτηματικά!
 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα