Βόλφσμπουργκ - Σάλκε 0-1

Gazzetta team
Βόλφσμπουργκ - Σάλκε 0-1

bet365

Η Σάλκε επιβλήθηκε με 1-0 της Βόλφαμπουργκ και έφτασε στο πρώτο της διπλό. Επιτέλους νίκη για Ίνγκολσταντ, σε κρίση η Γκλάντμπαχ.

Νίκη εντός δεν είχε στην Bundesliga η Βόλφσμπουργκ, αλλά ούτε και εκτός η Σάλκε. Εκείνη που έκανε σεφτέ στην «Φολσβάγκεν Αρένα», ήταν η δεύτερη. Οι Βασιλικοί Μπλε άλωσαν το άντρο των Λύκων και με το 0-1 συνέχισαν την εξαιρετική ανοδική πορεία μετά το κάκιστο ξεκίνημά τους.

Σε ένα ματς χωρίς φάσεις, ο Μπενάλιο κράτησε σε δύο λεπτά (70'-71') με ισάριθμες επεμβάσεις τους φιλοξενούμενους, αλλά εκείνοι συνέχισαν την πίεση και στο 82' βρήκαν το γκολ με το σκαστό στην κίνηση από τον Γκορέτσκα. Ετσι οι γηπεδούχοι παρέμειναν χωρίς τρίποντο για έκτο παιχνίδι στο γήπεδό τους και οριακά πάνω από τον υποβιβασμό, ενώ η Σάλκε ανεβαίνει με διευρυμένο αήττητο σερί 10 αγώνων (8 νίκες) σε όλες τις διοργανώσεις και πανηγυρίζει για την μόλις δεύτερη επιτυχία της στα 14 τελευταία μεταξύ τους.

Σε κρίση η Γκλάντμπαχ
Η Κολωνία έκανε την μεγάλη ανατροπή, επιβλήθηκε στο τέλος με 2-1 της Γκλάντμπαχ και την βύθισε ακόμη περισσότερο στην κρίση. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν εκπληκτικά, έχαναν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη και το γκολ που άξιζαν ήρθε στο 32’ με τον Στιντλ. Οι παίκτες του Σούμπερτ συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό, όμως δεν κατάφεραν να τελειώσουν το παιχνίδι από το πρώτο μέρος. Έτσι, από το πουθενά και κόντρα στη ροή ο Μοντέστ έφερε το ματς στα ίσα στο 59’ με κεφαλιά. Η αντίδραση των γηπεδούχων ήταν άμεση, όμως και πάλι η τύχη τους γύρισε την πλάτη. Και κάπως έτσι ήρθε το σοκ στις καθυστερήσεις, με τον Ρίσε να κάνει το τελικό 1-2 με φάουλ.

Στα ψηλά η Μάιντς
Με όπλο τα στημένα η Μάιντς επιβλήθηκε με 4-2 της Φράιμπουργκ και παραμένει κοντά στις θέσεις, που οδηγούν στην Ευρώπη. Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, που στο 20’ είχαν πάρει ήδη προβάδισμα δύο τερμάτων. Κόρνερ του Μάλι στο 15’, κεφαλιά του Μπούνγκερτ και 1-0 κόντρα στη ροή. Στο 20’ ο Μάλι έκανε το 2-0 με πέναλτι και όλα έδειξαν να τελειώνουν. Οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην επίθεση, δεν μπορούσαν με τίποτα να σκοράρουν. Στο 67’ ο Γκρίφο επιτέλους βρήκε δίχτυα για το 2-1, όμως στο 82’ έκανε το 3-1. Η Φράιμπουργκ κατάφερε να ξαναμπεί στο ματς στο 85’, με τον Πέτερσεν να κάνει το 3-2, όμως τη στιγμή που οι παίκτες του Στράιχ είχαν βγει στην επίθεση για την ισοφάριση, ο Ονισίβο έκανε το τελικό 4-2 στις καθυστερήσεις.

«Κόλλησε» η Χέρτα
Εάν τα πήγαινε καλά και μακριά από το Βερολίνο, η Χέρτα που παρέμεινε στη τετράδα, θα διεκδικούσε ακόμα και τον τίτλο. Μία νίκη στην πρώτη έξοδό της και έκτοτε αγνοείται η νίκη. Αυτή τη φορά πήρε βαθμό με το 0-0 στην Αουγκσμπουργκ, αλλά της άξιζαν οι τρεις βαθμοί σε ένα ματς χωρίς να παίρνουν ρίσκο οι δύο ομάδες. Την ισοπαλία κράτησε για τους γηπεδούχους με τις επεμβάσεις του σε τρεις καλές περιπτώσεις ο Χιτς.

Ντεμπούτο με νίκη ο Βαλπούργκις
Η αλλαγή προπονητή στην Ίνγκολσταντ έφερε την πρώτη νίκη και, μάλιστα, σε «εξάποντο» με την Ντάρμσταντ. Οι Βαυαροί ήταν πολύ επικίνδυνοι από το ξεκίνημα στην αντεπίθεση, όμως το 0-0 έμεινε μέχρι το ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να ισορροπούν μετά το 25’. Η επανάληψη ξεκίνησε με τεράστια χαμένη ευκαιρία για την Ντάρμσταντ με τον Μπεν Χατίρα στο 54’ και στο 68’ ήρθε το γκολ για την Ίνγκολσταντ με πολύ ωραίο τελείωμα του Χάρτμαν για το τελικό 0-1.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα