Εύκολα την Σπάρτη ο Αστέρας

Νίκος Μαρούδας
Εύκολα την Σπάρτη ο Αστέρας

bet365

Ο Αστέρας Τρίπολης δεν δυσκολεύτηκε και επικράτησε σε φιλική αναμέτρηση της Σπάρτης με 2-0.

Χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αγωνιστεί αρκετά λεπτά στο πρωτάθλημα, έδωσε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στον Αστέρας Τρίπολης. Η κίνηση αυτή τον δικαίωσε, αν δούμε το τελικό 2-0 και τους ποδοσφαιριστές που έφεραν αυτή την φιλική νίκη.

Ο Τσάβες στο 22' άνοιξε το σκορ, όταν μετά από προσπάθεια τους Ιγκλέσιας πήρε το ριμπάουντ και άνοιξε το σκορ. Το 2-0 έγινε στο 34', με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Στανισάβλιεβιτς. Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε αισθητά, με τις δύο ομάδες να προχωρούν σε πολλές αλλαγές, με αποτέλεσμα το σκορ να μην αλλάξει μέχρι το τέλος.

Αστέρας Τρίπολης: Kosicky, Κώτσιρας, Ευαγγέλου, Μπέρτος, Γιαννούλης, Δημούτσος, Iglesias, Τσιλιανίδης, Pochi Chaves, Stanisavjevic, Ιωαννίδης

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Αθανασιάδης, Κυριακόπουλος, Dudu, Μακροστέργιος, Hamdani, Igor, Τσουκαλάς, Mazza, Nico Fernandez, Καλτσάς, Συρεγγέλας

ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ: Μελίσσας, Παπαχρήστος, Καρτσαμπάς, Γιαννίτσης , Κατσίκης, Οικονομόπουλος, Μπανούσης, Αναστασόπουλος, Ηλιόπουλος, Μπουντόπουλος, Αναστασάκος.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Κραβαρίτης, Χάδιαρης, Κορνέζος, Μπουτσικάρης, Παναγιώτου, Ασπιώτης, Ρασσιάς, Γκαλίτσιος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα