Πανσερραϊκός - ΠΑΟΚ 0-3

Πανσερραϊκός - ΠΑΟΚ 0-3

Πανσερραϊκός - ΠΑΟΚ 0-3

bet365

Αφού κατάφερε να βρει ρυθμό, μετά από ένα κάκιστο πρώτο μισάωρο, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-0 του Πανσερραϊκού στην «πρόβα τζενεράλε» του «Δικεφάλου» ενόψει Φιορεντίνα.

Ο «Δικέφαλος» πήγε στη γειτονική πόλη των Σερρών χωρίς τους Γλύκο, Λέοβατς και Αθανασιάδη, αλλά απέναντι στον Πανσερραϊκό (και των δικών του παιδιών, όπως ο Κάκκο, ο Τσελεπίδης) έδειξε σοβαρά σημάδια έλλειψης αγωνιστικού ρυθμού για σχεδόν μισή ώρα.

Το ότι ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-0 το οφείλει χάρη στην ποιότητα των ποδοσφαιριστών του, ο Πέλκας σκόραρε με το κεφάλι στην πρώτη καλή φάση του αγώνα στο 31ο λεπτό, στην πολύ καλή εικόνα που είχε στο β’ μέρος παρά τις πολλές αλλαγές από τον Ίβιτς, διάστημα στο οποίο ο Φακούντο Περέιρα, εκτός από το γκολ που σημείωσε στο 54’ με εξαιρετική ατομική ενέργεια.

Ο Μάμε Τιάμ βρήκε για πρώτη φορά δίχτυα με την ασπρόμαυρη φανέλα σκοράροντας στο 71’, ύστερα από την προσπάθεια του Στέλιου Κίτσιου, ενώ δέκα λεπτά αργότερα έφτασε κοντά και σ’ ένα δεύτερο γκολ με τον Ντουπρέ να αποκρούει το πλασέ του.

Τι μπορεί να κερδίσει ο ΠΑΟΚ και να κρατήσει ο Βλάνταν Ίβιτς από το σημερινό φιλικό:

1) Την επιστροφή του Τζάλμα Κάμπος σε αγωνιστική δράση.

2) Την παρουσία του Δημήτρη Πέλκα στο πρώτο ημίχρονο.

3) Ότι τρεις διαφορετικοί παίκτες (Πέλκας, Περέιρα, Τιάμ) βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα.

4) Το πολύ ωραίο γκολ από τον Φακούντο Περέιρα.

5) Την καλή εικόνα που είχε στο δεύτερο ημίχρονο, όπου πέτυχε δύο γκολ και δημιούργησε πολλές φάσεις μπροστά στην αντίπαλη εστία.

Τι δεν πρέπει να κρατήσει ο ΠΑΟΚ από το φιλικό παιχνίδι στις Σέρρες:

1) Την κάκιστη εικόνα που είχε στο ξεκίνημα του αγώνα και για σχεδόν 30 λεπτά.

2) Την έλλειψη ρυθμού που ήταν εμφανέστατη σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο, ειδικά στο πρώτο 45λεπτο.

3) Τα πολλά νεύρα που έβγαλαν κάποιοι ποδοσφαιριστές του κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Η αρχική ενδεκάδα του Πανσερραϊκού: Μέλκας, Κάκκο, Βοσκόπουλος, Καψάλης, Ιωαννίδης, Σιάκκας, Τσελεπίδης, Τσούτσης, Λάντο, Χατζηδημητρίου, Μαφούτα.

Ως αλλαγή αγωνίστηκαν οι: Παναγιωτίδης, Τσομαχασβίλι, Παπατζίκος, Τάντιτς, Ντουπρέ.

Η αρχική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Μπρκιτς, Γιαννούλης, Τζαβέλλας, Βαρέλα, Μάτος, Κάνιας, Τσίμιροτ, Πέλκας, Ροντρίγκες, Κάμπος, Κουλούρης.

Ως αλλαγές αγωνίστηκαν στο β’ μέρος της αναμέτρησης οι: Σάχοφ, Μπίσεσβαρ, Περέιρα, Τιάμ, Πούγγουρας, Μαλεζάς, Κοροβέσης, Μυστακίδης, Κίτσιου και Χαρίσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα