O Τελάντερ είναι και πάλι εδώ!

O Τελάντερ είναι και πάλι εδώ!

Νίκος Ρόλλας
O Τελάντερ είναι και πάλι εδώ!

bet365

Μετά από 7 μήνες, ο Ράσμους Τελάντερ αγωνίστηκε και πάλι με την φανέλα του Παναθηναϊκό, στη φιλική νίκη με 4-0 επί της Καλλιθέας.

Ήταν 17 Απριλίου όταν ο Ράσμους Τελάντερ έπαιζε για τελευταία φορά σε παιχνίδι κόντρα του Παναθηναϊκού. Από εκείνη την επιβλητική νίκη με 6-1 επί του Πανθρακικού, ο τραυματισμός του Δανού τον κράτησε εκτός δράσης, όμως το Σάββατο έκανε την επανεμφάνισή του...

Στο φιλικό που έδωσαν οι «πράσινοι» με την Καλλιθέα, αγωνίστηκε σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, δείχνοντας πως μέρα με τη μέρα θα ανεβάζει ρυθμούς και σύντομα θα βρεθεί στον επιθυμητό βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας.

Από εκεί και πέρα, το «τριφύλλι» κέρδισε 4-0, χάνοντας μάλιστα αρκετές ευκαιρίες για ευρύτερο σκορ. Στο 9’ ο Βιγιαφάνιες εκμεταλλεύτηκε λάθος του Τοπάλι και άνοιξε το σκορ. Στο 19’ ο συνδυασμός Πίσπα, Λουντ έφερε τον Χουλτ σε θέση βολής και μετά την απόκρουση του τερματοφύλακα της Καλλιθέας ο Ρινάλντι έγραψε προ κενής εστίας το 2-0. 10 λεπτά αργότερα και πάλι ο Ρινάλντι συνδυάστηκε πολύ όμορφα με τον Πίσπα, ο οποίος δέχτηκε την πάσα του Αργεντίνου στο πρώτο δοκάρι και με τακουνάκι τριπλασίασε τα τέρματα του Παναθηναϊκού. Στο 54’, έπειτα από λάθος γύρισμα του Τσώνη, ο Ρινάλντι σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα για να διαμορφώσει το τελικό 4-0. Αξίζει να σημειωθεί πως το 75' ο Βλαχοδήμος απέκρουσε πέναλτι του Μπέλη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Παναθηναϊκός (Α’ ημίχρονο): Κοτσόλης, Μέστο, Χουλτ, Ιβανόφ, Σάμπα, Ρέις, Λουντ, Βιγιαφάνιες (32’ Μίγγος), Χατζηγιοβάννης, Πίσπας, Ρινάλντι.

Παναθηναϊκός (Β’ ημίχρονο): Βλαχοδήμος Ο., Κουλιμπαλί, Χουχούμης, Ιβανόφ (66’ Μαρινάκης), Μολέντο, Τελάντερ, Μίγγος, Ρέις, Λεντέσμα, Πίσπας (73’ Αγγελόπουλος), Ρινάλντι

Καλλιθέα: Μιχέλης, Λεβέντης, Ηλιάδης, Σταμόπουλος (41’ Συριόπουλος), Τοπάλι, Γκίνης, Κατσικογιάννης, Πάτας, Τσώνης, Σμυρλής, Βάρντεν.

Για τους φιλοξενούμενους στο β΄ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Σταυριανός, Σταματάκος, Μπέλης, Κόττας, Κρεββατάς, Τουρούκης, Μουκτάρης, Μάκο και Τσίπρας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα