Έδωσε ρεπό για την Κυριακή ο Μπέντο

Δημήτρης Τομαράς
Έδωσε ρεπό για την Κυριακή ο Μπέντο
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Πάουλο Μπέντο ενημέρωσε τους παίκτες του Ολυμπιακού πως θα έχουν ρεπό την προσεχή Κυριακή. Από Δευτέρα οι... μηχανές θα πάνε στο φουλ για Γιουνγκ Μποις.

Ο Ίβηρας έκρινε σκόπιμο να δώσει μία ημέρα ξεκούρασης και... ηρεμίας στους παίκτες του, μιάς και όλοι και ειδικά οι ξένοι που ήρθαν φέτος έχουν εκνευριστεί πολύ με την κατάσταση στην Λίγκα, τις διακοπές και την αναβολή της 11ης αγωνιστικής.

Ο Μπέντο ενημέρωσε τους παίκτες του ότι την Κυριακή θα τους δώσει ρεπό. Έχουν φυσικά την προπόνηση του Σαββάτου να δουλέψουν ενόψει Γιουνγκ Μποις αλλά και από την Δευτέρα και μετά πιο... δυνατά.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα