Ακυρώθηκε φιλικό της ΑΕΛ

Ακυρώθηκε φιλικό της ΑΕΛ

Gazzetta team
Ακυρώθηκε φιλικό της ΑΕΛ

bet365

Οι «βυσσινί» δεν θα παίξουν την Κυριακή στην Κατερίνη – Εκτός ο Ουρτάδο κόντρα στον Απόλλων Λάρισας
Με μόνο ένα φιλικό θα περάσει το Σαββατοκύριακο στην Λάρισα. Οι «βυσσινί» δεν θα παίξουν τελικά την Κυριακή στην Κατερίνη με τον Πιερικό, καθώς το παιχνίδι ακυρώθηκε. Ετσι θα υποδεχθούν αύριο τον Απόλλωνα Λάρισας στο AEL FC ARENA. Ο Σάκης Τσιώλης δεν υπολογίζει στον Ουρτάδο που είναι εμπύρετος.
Στην αποστολή πήρε όλους τους παίκτες του. Αυτή αποτελείται από τους εξής: Ξενοδόχοβ, Καβουσάκης, Κουτογλίδης, Γιοβάνοβιτς, Γκόλιας, Φάρκας, Σουλιώτης, Μασούρας, Ρέντζας, Μονιάκης, Κόντορ, Ποτουρίδης, Αναστασόπουλος, Λαμπρόπουλος, Χοτζάλι, Φατιόν, Βαρέλα, Αβραάμ, Ναβάρο, Ντέλετιτς, Κουτσιανικούλης, Καπός, Ναζλίδης, Ντοντό, Μαρουκάκης, Μακρής και Κεϊτά. Οι δύο τελευταίοι είναι από την Κ-20.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα