Χουάντερσον; «Ρωτήστε τα κατάλληλα άτομα»

Χουάντερσον; «Ρωτήστε τα κατάλληλα άτομα»

Gazzetta team
Χουάντερσον; «Ρωτήστε τα κατάλληλα άτομα»

bet365

Ο Χουάντερσον τόνισε πως οι παίκτες του Ηρακλή είναι προσηλωμένοι στο αγωνιστικό κομμάτι και όχι στα όσα συμβαίνουν έξω από αυτό
Για τη «μάχη» που θα δώσει ο Ηρακλής ώστε να παραμείνει στην κατηγορία μίλησε ο Χουάντερσον στον «Metropolis 95.5 FM». Ο πορτιέρο του Γηραιού δεν θέλησε να αναφερθεί στα εξωαγωνιστικά ζητήματα που απασχολούν τον Γηραιό.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για τη διακοπή του πρωταθλήματος: «Είναι κάτι το οποίο δεν είναι καλό για εμάς τους επαγγελματίες αλλά δεν είναι καλό και τους οπαδούς και για τα κανάλια. Είναι πρόβλημα για εμάς που αγαπάμε το άθλημα».
Για τον εάν βγαίνουν από τον προσανατολισμό τους: «Προσπαθούμε να χτίσουμε ρυθμό από παιχνίδι σε παιχνίδι και αυτές οι διακοπές σπάνε το ρυθμό. Δεν βοηθάει και το φίλαθλο κόσμο ο οποίος θέλει να παρακολουθήσει».
Για τον Παντελίδη: «Είναι νωρίς ακόμη για να κριθεί. Διανύει μόλις τη δεύτερη βδομάδα. Ακόμη είναι σε μια αναγνωριστική περίοδο, μαθαίνει τα πάντα γύρω από την ομάδα. Είναι νωρίς να του ασκήσουμε κριτική».
Για την πορεία του Ηρακλή στο πρωτάθλημα: «Η ομάδα δεν έχει κάνει την καλύτερη δυνατή αρχή αλλά έχασε από Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ αλλά και τον Πανιώνιο. Τα πράγματα ήταν εξαρχής δύσκολα, διεκδικήσαμε τα παιχνίδια αλλά δεν τα καταφέραμε. Τώρα ξεκινάει ουσιαστικά για εμάς το πρωτάθλημα και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».
Για τα εξωαγωνιστικά προβλήματα: «Είναι δική μου πάγια τακτική και έχω πει ότι τα εξωαγωνιστικά ζητήματα πρέπει να τα ρωτάτε στα κατάλληλα άτομα. Εγώ σαν ποδοσφαιριστής προσπαθώ να κάνω ό,τι καλύτερο μέσα στο γήπεδο. Ό,τι και αν κάνω εγώ στο γήπεδο και ό,τι και να πω δεν μπορώ να λύσω κάτι. Πρέπει να το επιλύσουν εκείνοι».
Για την παραίτηση του Νίκου Παπαδόπουλου: «Εγώ δεν μπορώ να ξέρω τους λόγους παραίτησης. Κάτι θα ξέρει εκείνος περισσότερο. Δεν έχω ξεκάθαρη εικόνα, δεν γνωρίζω ξεκάθαρα τους λόγους της απόφασης του».
Για το εάν το γεγονός αυτό επηρέασε τις ισορροπίες της ομάδας: «Πρέπει να δούμε το έργο του νέου προπονητή και να δούμε πως θα αντιδράσει και η ομάδα και μετά να κρίνουμε. Είναι ένα κρίσιμο θέμα».
Για το ένα θα σωθεί ο Ηρακλής: «Η δουλειά μας είναι να παλέψουμε για αυτό και αυτό θα κάνουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα