Τα «όφελος» του ΠΑΣ

Γιώργος Ντυμένος
Τα «όφελος» του ΠΑΣ

bet365

Οι Γιαννιώτες ξέχωρα από την προσφορά τους στο προσφυγικό, μέσω του αποψινού φιλικού... ανοίγουν και μία μεγάλη ποδοσφαιρική πόρτα
Το αποψινό φιλικό των παλαιμάχων του ΠΑΣ και της Μπαρτσελόνα, έχει διπλή «ανάγνωση». Ξέχωρα από το ότι θα βοηθήσει να προβληθεί η προσφυγική κρίση που μαστίζει την χώρα μας και γενικότερα την ανθρωπότητα, θα «συσφίξει» τις σχέσεις των δύο ομάδων. Σε απλά ελληνικά, ο «Αγιαξ της Ηπείρου» μέσω αυτής της αξιέπαινης κίνησης, ανοίγει μία σημαντική πόρτα σε ποδοσφαιρικό επίπεδο. Πλέον στα Γιάννινα έχουν καλά «κονέ» στην Καταλονία και αυτό μπορεί να αποφέρει οφέλη σε ποδοσφαιρικό επίπεδο. Οχι μόνο τεχνογνωσίας.
Οι «μπλαουγκράνα» είναι ένας τεράστιος οργανισμός. Κακά τα ψέμματα, ξέχωρα από τους παίκτες της πρώτης ομάδας τους, για τα ελληνικά δεδομένα «απλησίαστοι» είναι σχεδόν όλοι και της δεύτερης. Ομως αυτό δεν σημαίνει κάτι. Οποιος περνά το κατώφλι του «Mini Estadi» (σ.σ. προπονητικό κέντρο της Μπαρτσελόνα) αξίζει. Αρα ακόμη και ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής στην δεύτερη ομάδα των Ισπανών, είναι σε θέση να κάνουν την διαφορά στην Σούπερ Λιγκ. Ακόμη και πιτσιρικάδες. Αλλωστε ο «Αγιαξ της Ηπείρου» δίνει ευκαιρίες και αυτό αποδείχθηκε με τον Βιδάλ.
Τι σημαίνει όλο αυτό, με βάση τις σχετικές πληροφορίες που υπάρχουν; Πώς ο ΠΑΣ θα έχει δυνατότητα μέσω του καλού προφίλ που πλέον έχει δημιουργήσει στην Βαρκελώνη, να συζητήσει σε άλλη βάση ενδεχόμενη απόκτηση παικτών που στην Μπαρτσελόνα θα... περισσεύουν, αλλά αυτό θα συμβαίνει λόγω του υψηλού επιπέδου που υπάρχει εκεί. Το «κονέ» έγινε, η άφιξη των βετεράνων της ισπανικής ομάδας στα Γιάννινα «μεταφράζεται» πως υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας και πλέον στους «Ζωσιμάδες» έχουν «πρόσβαση» σε ένα από τα μεγαλύτερα – αν όχι το μεγαλύτερο – ποδοσφαιρικό club παγκοσμίως.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα