Όχι άλλη κάθαρση!

Όχι άλλη κάθαρση!

Νίκος Αθανασίου Νίκος Αθανασίου
Όχι άλλη κάθαρση!

bet365

Ο Νίκος Αθανασίου αποθεώνει τον Κωστάκη τον Κουτσοκούμνη, το... μωράκι του, τις επιλογές για την ΚΕΔ και δηλώνει εντυπωσιασμένος από την νέα μέρα που ξημέρωσε στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ευτυχώς ήρθε η ΦΙΦΑ και χορταίνουμε κάθαρση! Όχι άλλη κάθαρση που θα μπορούσε να λέει και ο συγχωρεμένος Νίκος Κούρκουλος στο «Ορατότης Μηδέν», αν γνώριζε την κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου το σωτήριον έτος 2016. Ευτυχώς που ήρθε η ΦΙΦΑ και ο Κωστάκης ο Κουτσοκούμνης με το... μωράκι του και έβαλαν σε μια τάξη το δύσμοιρο άθλημα στην χώρα μας! Εκεί που λες ότι τα έχεις δει όλα την τελευταία εικοσαετία με το μαφιόζικο σύστημα που «κυβερνά» το ποδόσφαιρο και κάνει ότι γουστάρει, έρχεται η ΦΙΦΑ. Προσπαθεί «κάτι» να αλλάξει με τον Μπίκα στην ΚΕΔ, στέλνοντας τα λαμόγια με την σφυρίχτρα σπίτια τους! Εμπρησμός αλά... Κολομπιάνα στο σπίτι του αρχιδιαιτητή, «μπόμπα» στην Κύπρο στην επιχείρηση του «mr. Moraki». Και μετά ήρθε η άνοιξη. Μαζί με την νέα ΚΕΔ. Μία ΚΕΔ να την πιεις στο ποτήρι. Τόσο αντισυστημική που πραγματικά θα πάθουμε τίποτα από την πολύ κάθαρση!

Μία παρένθεση: Κράτος υπάρχει; Δικαιοσύνη; Κάποιος από τους πολλούς συμβούλους του κ. Τσίπρα θα πρέπει να του δώσει να καταλάβει το εξής απλό: Οι συναντήσεις με τους διεθνείς του 2004 είναι σαν να έχεις τον ασθενή στο κρεβάτι έτοιμο να πεθάνει και εσύ να συναντάς τους συγγενείς για... τσάι και συμπάθεια. Οι δικογραφίες ας βγουν επιτέλους από τα συρτάρια και ας παίξουν μπάλα τα δικαστήρια. Αν θέλει η κυβέρνηση να καθαρίσει το ποδόσφαιρο, ο τρόπος είναι απλός. Δίκες για τους κατηγορούμενους της «εγκληματικής οργάνωσης», ΠΛΗΡΗΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ(ούτε το 10% δεν έχει δει το... φως της δημοσιότητας) και ας αποφασίσουν οι δικαστές αν είναι αθώοι ή ένοχοι βάσει του νόμου. Από τον απλό οπαδό και την κοινή γνώμη καταδικασμένοι είναι! Το να παραμένει ανοιχτή αυτή η «πληγή» μόνο χειρότερα μπορεί να κάνει τα πράγματα, διαιωνίζοντας τις συνθήκες μαφίας! Κλείνει η παρένθεση και επιστροφή στην... κάθαρση!

Προφανώς όσοι ασχολούνται με το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν έχουν ιδέα τι σημαίνει αυτή η λέξη! Δεν γίνεται να θες να κάνεις κάθαρση με άτομα που έχουν υπηρετήσει το σύστημα, δεν γίνεται να κάνεις κάθαρση με τον Γκαγκάτση στην Σούπερ Λίγκα(έγκλημα του Παναθηναϊκού η ψήφος υπέρ του, ενδεικτικό της νοοτροπίας που-δεν-υπάρχει στο εσωτερικό της ομάδας) και τα αδέρφια Μητρόπουλου στην επιφάνεια. Ρε, πλάκα κάνετε; Σαν να μην έφταναν αυτά, πάμε και στην νέα ΚΕΔ...

1)Τριτσώνης ladies and gentlemen. Αρχιδιαιτητής. Ε, ρε μεγαλεία! Ιστορικός ρέφερι. Το όνομα του πέρασε στην αιωνιότητα ένα βράδυ του Μαϊου, το 2013. Στο ΟΑΚΑ. Στον τελικό Κυπέλλου που καταργήθηκαν ξανά οι κανονισμοί υπέρ του Ολυμπιακού. Ο νέος αρχιδιαιτητής ήταν ένας από τους τέσσερις επόπτες. Πίσω από το τέρμα των «ερυθρολεύκων». Ο Μανιάτης διώχνει με μανσέτα πάνω στην γραμμή. Το πέναλτι και αποβολή έγινε... τίποτα, σε ένα από τα μεγαλύτερα διαιτητικά σκάνδαλα των τελευταίων ετών!
Μωράκι, αυτόν τον τύπο έκανε αρχιδιαιτητή ο Κωστάκης...

2)Δεξί του χέρι και μέλος της ΚΕΔ; Μιχάλης Κουκουλάκης! Χαχαχαχα! Έλα εντάξει. Όχι άλλη κάθαρση! Μιλάμε για τον χειρότερο διαιτητή της τελευταίας δεκαετίας. Ξέχωρα από την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Κουκουλάκης ήταν ένας τραγικός διαιτητής που κατά καιρούς «πιστόλιαζε» αρκετά παιχνίδια με τις αποφάσεις του! Σπάνια έως καθόλου, βέβαια, αδικούσε τον θρύλο των γηπέδων...

3)Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη ο τρίτος της παρέας. Προτείνουμε ως πρώτη επιλογή τον Καλόπουλο, ως δεύτερη τον Αρετόπουλο και ως τρίτη τον Παππά με βοηθό τον Σπάθα. Αν είσαι μερακλής κύριε Κωστάκη μου, βάλε τους όλους μαζί! Dream team...

Υ.Γ1: Η Παναθηναϊκή υπομονή έχει και τα όριά της. Δεν κρατά για πάντα, δεν είναι αιώνια και πρωτίστως δεν ανανεώνεται όταν βλέπεις ότι ο καπετάνιος δεν κάνει απολύτως τίποτα για να αποφύγει το καράβι την πορεία προς τα βράχια. Θα επανέλθουμε...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Νίκος Αθανασίου
Νίκος Αθανασίου

Από τότε που θυμάται την ύπαρξή του o Νίκος Αθανασίου, λατρεύει τον Παναθηναϊκό και το ποδόσφαιρο. Από το 2008 μέχρι και σήμερα είναι υπεύθυνος για το ρεπορτάζ του Τριφυλλιού στο δεύτερο σπίτι του, στο μεγαλύτερο επαγγελματικό όνειρο που θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα, στο Gazzetta.gr και ενώ είχε προηγηθεί η Αθλητική Ηχώ, το Κανάλι 1(90.4) και ένα πέρασμα από το Leoforos.gr. Στο πέρασμα των χρόνων δεν σταμάτησε ποτέ με την ίδια αγάπη και αφοσίωση να παίζει Football Manager, να ακούει όλων των ειδών τις μουσικές ακόμη και αν μέσα σε δέκα λεπτά μπορεί να συνυπάρξουν ο Μητροπάνος με τον Hoyem και ο Αργυρός με τους Active Member, να θεωρεί ομορφότερο μέρος στο πλανήτη το Αίας Κλαμπ και να μην μπορεί με τίποτα και για κανέναν λόγο να παρακολουθήσει αγώνες από τα μπουθ της Λεωφόρου, βρίσκοντας πάντα εναλλακτικές για να συνδυάζει τη δουλειά με την... τρέλα. Τα τελευταία χρόνια μαθαίνει, αναλύει και παρατηρεί το αγαπημένο του σπορ μέσα από μια σειρά επιμορφωτικών προγραμμάτων και διπλωμάτων management, ανάλυσης, τακτικής και scouting, τα καλύτερα «δώρα» που θα μπορούσε ποτέ να κάνει στον εαυτό του σε σχέση με το ποδόσφαιρο.