Αρχίζει θεραπείες ο Τζιμπούρ

Αρχίζει θεραπείες ο Τζιμπούρ

Βασίλης Βλαχόπουλος
Αρχίζει θεραπείες ο Τζιμπούρ

bet365

Η ΠΑΕ Άρης εξέδωσε επίσημο δελτίο Τύπου επιβεβαιώνοντας την παρουσία του Ράφικ Τζιμπούρ στη σημερινή (18/11) προπόνηση και σημειώνοντας ότι ο Αλγερινός θα αρχίσει πρόγραμμα θεραπειών για την αποκατάσταση του προβλήματος τραυματισμού.

Επί του παρόντος, δεν είναι ξεκάθαρο το χρονικό διάστημα της απουσίας του αθλητή. Στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε η ΠΑΕ Άρης αναφέρει… «Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Άρη, παρουσία και του Ραφίκ Τζεμπούρ. Σε ό,τι αφορά τον Ράφικ Τζεμπούρ, που έδωσε το «παρών» στη σημερινή προπόνηση, έγινε επανεκτίμηση της κατάστασής του (προέρχεται από κάκωση στον επιγονατιδικό τένοντα του αριστερού ποδιού). Σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας μας, ο διεθνής Αλγερινός επιθετικός θα ακολουθήσει και τις επόμενες μέρες ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης».

Το πρόγραμμα των «κίτρινων» περιλαμβάνει φιλική αναμέτρηση με τη Βέροια, αύριο (19/11) το μεσημέρι (3μ.μ.) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ούτως ώστε να βγουν οι παίκτες από τη ρουτίνα των προπονήσεων αλλά και να αποκτήσει ο Νίκος Αναστόπουλος τη δυνατότητα εξαγωγής συμπερασμάτων για την αγωνιστική κατάστασή τους.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα