Προέκυψε σήριαλ με τον Κάτσε…

Προέκυψε σήριαλ με τον Κάτσε…

‘Ένα ακόμη επεισόδιο στο ξαφνικό σήριαλ «Κάτσε» προστέθηκε με την συνάντηση που είχε ο μάνατζερ του το πρωί της Παρασκευής με τον Λούμπος Μίχελ στα γραφεία της Τούμπας. 

Προέκυψε σήριαλ με τον Κάτσε…

Ο Αλβανός μέσος, που έχει παραχωρηθεί ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ στη Βικτόρια Πλζεν, βλέπει να μην έχει μέλλον στην ομάδα της Τσεχίας γι’ αυτό και το τελευταίο χρονικό διάστημα επιδιώκει να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Στα πλαίσια αυτά ο μάνατζερ του, Νίκος Καγιούλης, που τυγχάνει να είναι και ο τωρινός υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ηρακλή, συναντήθηκε με τον Λούμπος Μίχελ στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Στόχος να συζητηθεί η «επόμενη μέρα» του Κάτσε και να ζητηθεί από τον «Δικέφαλο» η βοήθεια προκειμένου να αλλάξει ομάδα ο 23χρονος ποδοσφαιριστής πριν από το τέλος του δανεισμού του.

Για να μπορέσει ο Κάτσε να αλλάξει σελίδα και να βρει νέα ομάδα θα πρέπει να παρθεί το «ΟΚ» της Βικτόρια Πλζεν, με την οποία έχει υπογεγραμμένο μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας.  

Αρκετή κουβέντα γίνεται για το αν υπάρχει περίπτωση επιστροφής του Κάτσε στον ΠΑΟΚ, χωρίς να έχει υπάρξει κάποια σχετική τοποθέτηση του Βλάνταν Ίβιτς ή κάποιου άλλου ανθρώπου της ομάδας, ενώ ο μάνατζερ του υποστηρίζει ότι έχει στα χέρια του προτάσεις από γαλλικές ομάδες και μια πρόταση από τις ΗΠΑ. 

Best of internet